Țiriac Imobiliare a fost desemnat „Dezvoltatorul Office al Anului” pentru proiectul pe care îl construiește în zona Victoriei

Clădirea de birouri, a cărei structură a fost finalizată în această lună, va avea o suprafață închiriabilă de 16.427 de metri pătrați.

În cadrul celei de-a 15 ediții a Galei South Eastern Europe Real Estate Awards, compania Țiriac Imobiliare a fost desemnată câștigătoare la categoria Office Developer of the year, după ce a fost nominalizată și la categoria Future project. Proiectul pentru care au fost acordate cele două nominalizări este Țiriac Tower, clădirea office care se construiește în zona Piața Victoriei, pe Șoseaua Buzești, în centrul de business al Capitalei. Clădirea de birouri, a cărei structură a fost finalizată în această lună, va avea 16.427 de metri pătrați suprafață închiriabilă, distribuită pe 12 etaje, precum și cinci nivele de parcare subterană, cu 259 de locuri de parcare.

„Experiența echipei, munca susținută și dorința de a continua pentru a ne respecta termenele asumate în fața clienților au fost răsplătite de industrie prin această distincție, Office Developer of the year. Este mai mult decât un premiu. Este o motivație. Este o validare a valorii profesionale și dedicării oamenilor care lucrează în această companie.”

Răzvan Enache, Managing Director Țiriac Imobiliare

Totodată, în cadrul aceleiași Gale, Bogdan Cernescu a fost desemnat de către juriu Omul anului în imobiliare, pentru implicarea în operațiunile companiei de real estate.

Un eveniment de referință în industria imobiliară din Europa, Gala South Eastern Europe Real Estate Awards s-a desfășurat la Varșovia în data de 21 mai 2020 și a reunit cele mai puternice companii care activează în piața imobiliară, într-un format online, cu transmisiuni live dintr-un studio de televiziune dedicat.

Sursă foto: tiriacimobiliare.ro