Țiriac pune bazele unui nou ansamblu rezidențial pe fostul teren al IFMA din apropierea Podului Grant

Țiriac pune bazele unui nou ansamblu rezidențial lângă podul Grant din Capitală, pe terenul fostei Întreprinderi de Fabricație și Montaj Ascensoare (IFMA). În urmă cu 6 ani însă planurile Țiriac Imobiliare pentru spațiul de 2,5 hectare aveau în vedere ridicarea unor clădiri de birouri.

Ansamblul rezidențial Grant

Proiectul Ansablului rezidențial Grant a fost realizat de arhitecții și proiectanții Outbox Studio și Studio 10M, acesta fiind desemnat câștigător în urma unui concurs organizat de Țiriac Imobiliare, potrivit Economica.net.

Noul ansamblu rezidențial va cuprinde atât clădiri cu o înălțime de până la 80 de m, cât și unele mai mici, cu locuințe terasate. În plus, proiectul cuprinde și o serie de spații verzi, de grădini verticale și de piscine.

Outbox Studio este o firmă din București specializată, printre altele, în design interior, proiectare de arhitectură, office fit-out și amenajare.

Unul dintre cele mai importante proiecte Studio 10M a fost cel legat de proiectarea Veranda Mall din București alături de Chapman Taylor.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])