Trei proiecte rezidențiale noi, în centrul Bucureștiului. Lucrările încep în 2020

Dezvoltatorul Millstone Developments, activ pe piața locală din 2016, vrea să construiască trei proiecte rezidențiale boutique în zona centrală a Capitalei.

proiecte rezidentiale millstone developments

Fiecare ansamblu rezidențial va cuprinde între 20 și 40 de apartamente, acestea aflându-se la ora actuală în diferite faze de autorizare.

Primul dintre acestea, un proiect boutique numit Virgiliu 21-23, va fi construit în zona Eroilor. Un alt ansamblu exclusivist, cu cafenea și spații de retail la parter, va fi dezvoltat în zona Calea Victoriei-Parcul Nicolae Iorga. Acesta va purta numele Voievozi 63.

Cel de-al treilea proiect și cel mai mare va cuprinde 40 de unități, alături de spații de retail și pentru servicii publice la parter. Acesta va fi localizat în zona Piața Universității-Biserica Armenească.

Valoarea de piață totală a proiectelor pe care Millstone Developments își dorește să le dezvoltate în Capitală va depăși 25 de milioane de euro.

La începutul anului 2019, reprezentanții companiei și-au anunțat exit-ul din proiectul Flanders Residence, ansamblu cu 200 de apartamente situat în vecinătatea Lacului Grivița, tot din București.

Citește și: România, cel mai mic volum al investițiilor imobiliare din ultimii 6 ani

Citește și: Anunțul făcut de noul ministru al Finanțelor despre Prima Casă. Teodorovici, reacție vehementă: A făcut o aroganță spunând că nu este interesant

Citește și: Prețurile lucrărilor de construcții vor continua să crească, estimează managerii din domeniu

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])