Un dezvoltator britanic mizează pe un proiect în nordul Capitalei care va cuprinde 1.000 de vile

Un dezvoltator imobiliar britanic mizează pe un proiect amplasat în nordul Bucureștiului, care va cuprinde 1.000 de vile, și a investit, până acum, 50 de milioane de euro în acesta.

Case Dumbrava Vlăsiei

 

Loreco Holding, companie condusă de omul de afaceri de origine română Rey Muraru care este implicat în mai multe proiecte imobiliare și Marea Britanie, vrea să construiască în nordul Capitalei 5 sate care să cuprindă în total 1.000 de locuințe.

Proiectul imobiliar se va întinde pe o suprafață de 90 de hectare, iar terenul se află la 30 de km de București și este înconjurat de pădure.

Proiect de case în nordul Bucureștiului

Până în momentul de față investiția s-a ridicat la 50 de milioane de euro, prima fază a dezvoltării fiind finalizată. Aceasta a cuprins infrastructura dedicată primului sat (124 de loturi), un parc de 2 hectare complet utilat și zonele de utilități care vor deservi întreg proiectul, de la stația de epurare a apei la bazinele de retenție a apelor de ploaie.

Reprezentanții companiei estimează că vor vinde cele 124 de case în 3 ani. În total, proiectul se va întinde pe 15 ani.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])