Un miliard de euro, valoarea locuințelor prezentate la tIMOn

În prima zi a târgului au fost lansate nu mai puțin de 30 de noi ansambluri rezidențiale, cu o valoare de piață de 150 de milioane de euro.

timon oct 2015Prețul mediu al locuințelor prezente în oferta expozanților de la Târgul Imobiliar Național (tIMOn) este de 1.050 de euro pe metru pătrat util, potrivit unei analize realizate de compania de consultanță imobiliară Real Time. Această valoare este cu 15% mai mică decât prețul pieței, potrivit reprezentanților târgului.

”Practic vorbim de un Black Friday imobiliar, așa cum ar trebui să fie un târg, prin definiție. tIMOn are ca scop aducerea în același loc a ofertelor relevante pe piața rezidențială și facilitarea accesului potentialilor cumpărători la oferte cât mai atractive. Pe fondul unei oferte din ce în ce mai diversificate, cei care vând locuințe au înțeles că trebuie să fie foarte atenți la ceea ce vor clienții”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Printre proiectele lansate în exclusivitate la tIMOn se numără Central Garden Pipera, Dimri West Towers, Arttemple Residence, EcoVillas, White Lotus Residence, Pipera Lake, Beach Side Residences, Rotar Park, Lake Side Residences,Predeal Apartments, Rezidențial știubei, APX IMMO, Decebal Rezidențial, Lacul Morii Rezidențial , Mogoșoaia Rezidențial, Valetta Residence, Parisian Views, Rotasului Apartments sau Docenților Residence.

La târgul imobiliar sunt prezenți și investitori din Asia, o premieră pentru rezidențalul bucureștean, prin ansamblul City Garden Pipera, l ocalizat în zona de nord a Capitalei. Ansamblul va avea 24 de case în prima fază, urmând să fie dezvoltate alte trei faze de construcție totalizând aproximativ 120 de case. Complexul are ca termen de finalizare luna ianuarie 2016

A XXVIII-a ediție tIMOn – Târgul Imobiliar Național începe astăzi, în pavilionul expozițional din Piața Constituției din Capitală și se va desfășura până duminică, 25 octombrie, între orele 10:00-20:00, de joi până sâmbătă și 10:00-17:00, duminică.