Un milion de euro din comisioane

RE/Max România mizează în acest an pe dublarea business-ului obținut din comisioanele rezultate din tranzacții imobiliare.

Remax_balloon_quebec_2005Anul trecut, business-ul RE/MAX obținut din comisioanele de tranzacții imobiliare a ajuns la circa 450.000 de euro. Pentru acest an, Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România estimează că afacerile companiei vor ajunge la aproxiativ un milion de euro.

”În ultimul an ne-am concentrat pe extinderea rețelei de francize imobiliare RE/MAX. Astfel, dacă la finele lui 2014 aveam șapte birouri, în acest moment am ajuns la 14, acoperind opt orașe din întreaga țară. Creșterea numărului de agenții aflate sub ubrela RE/MAX, dar și serviciile oferite de agenții noștri au avut un impact puternic în business-ul companiei”, spune Răzvan Cuc.

Potrivit directorului regional al RE/MAX România, dezmorțirea pieței imobiliare rezidențiale a avut o influență importantă în evoluția pozitivă a companiei. Astfel, încă de la începutul anului a fost simțit un reviriment și numărul tranzacțiilor realizate a fost cu 5% mai mare comparativ cu 2014.

”O piață foarte importantă pe care dorim să ne dezvoltăm puternic în următorul an este cea din București, unde momentan avem doar un singur birou și vizăm să ami deschide alte două până la finele anului. Pe termen mediu avem în plan 25 de birouri francizate RE/MAX în Capitală”, spune directorul regional RE/MAX Romania.

Pentru anul viitor, Răzvan Cuc estimează de aseemenea o creștere a business-ului, precum și pe o dezvoltare continuă a rețelei de francize. Compania își menține obiectivul de a ajunge, în următorii zece ani, la 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.