Un nou proiect de lux în nordul Capitalei. Primele apartamente vor fi gata în 2021

Dezvoltatorul Metropolitan Residence, activ pe piața imobiliară din 2010, vrea să construiască un proiect dedicat segmentului ultra-premium în nordul Capitalei, în imediata apropiere a Cartierului Francez.

proiect mixt zona de nord crown towers

Proiectul, denumit Crown Towers, va cuprinde 230 de apartamente, dar și spații de birouri, retail și un centru de agrement cu SPA, sală de fitness și piscină. Investiția este estimată la 100 de milioane de euro, acesta urmând să fie dezvoltat în două faze.

Prima dintre acestea va include 156 de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 90 și 650 de mp, și o clădire cu spații de birouri cu o suprafață totală de 4.530 de mp. Finalizarea lucrărilor este așteptată la sfârșitul anului 2021.

A doua fază va cuprinde construcția celorlalte apartamente, alături de noi spații office și de centrul de agrement.

„Clienții sunt tot mai bine informați pe acest segment high-end și au așteptări tot mai mari, cerințe mai sofisticate. Crown Towers va fi un produs nou, care le va oferi stilul de viață cosmopolit pe care și-l doresc, atât prin locație, cât și prin design și prin servicii, oferindu-le posibilitatea de a-și personaliza la maximum apartamentele și punându-le la dispoziție un sistem smart home care va schimba complet modul de interacțiune cu spațiul de locuit”, a declarat Silviu Grigorescu, General Manager Metropolitan Residence, dezvoltator care are în portofoliu 17 ansambluri cu peste 3.000 de apartamente.

În luna septembrie, Metropolitan Residence a anunțat alte două proiecte pe piața din București, dedicate de această dată segmentului middle-class. Acestea includ 281 de locuințe noi, ce vor fi livrate până la finele lui 2021. Investiția este estimată, în acest caz, la circa 25 de milioane de euro.

Citește și: 1.600 de participanți, zeci de speakeri și de ore de dezbateri, workshop-uri și traineri de top, pe scurt – evenimente de nota 10 organizate la 10 ani de CPI

Citește și: Șapte piețe rezidențiale, analizate de la A la Z. Descarcă ACUM GRATUIT raportul aferent orașului tău!

Citește și: Peste 3.800 de autorizații de construire, eliberate pentru clădiri rezidențiale în septembrie

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])