Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața auto intră în imobiliare și investește 20 de milioane de euro într-un proiect rezidențial dezvoltat în Capitală

Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața auto din România, Grupul Rădăcini, a lansat o divizie specializată în imobiliare – Rădăcini Estate – și investește prin aceasta 20 de milioane de euro într-un proiect rezidențial localizat în Capitală.

Proiectul Aviației Tower este dezvoltat în zona de nord a Bucureștiului, vis-a-vis de mall-ul Promenada și în imediata vecinătate a unora dintre cele mai mari centre de business din oraș.

Potrivit reprezentanților companiei, investiția este una solidă, definită prin fluxul de chiriași generat de clădirile de birouri din această parte a Capitalei, dar și prin accesul facil la metrou pe care îl oferă poziționarea noului ansamblu rezidențial.

Prima fază a proiectului a fost demarată deja și cuprinde 134 de apartamente, cu 2 și 3 camere, dar și locuințe de tip penthouse/duplex, alături de 172 de locuri de parcare. Livrarea acestora este estimată pentru toamna anului viitor.

„Produsul rezidențial premium pe care îl oferim este adecvat vecinătăților excelente și răspunde nevoilor unui public cu așteptări înalte. Aviației Tower by Rădăcini se află în centrul destinațiilor urbane importante, de la locul de muncă până la cele dedicate timpului liber”, a declarat Filip Todosia, reprezentat al Rădăcini Estate.

„Datorită poziționării, calității și designului modern, proiectul oferă siguranță investițională, dar și posibilitatea de maximizare a valorii investite pe termen lung”, a mai adăugat acesta.

Înainte de lansarea diviziei Rădăcini Estate, grupul a construit un alt proiect rezidențial, de această dată în zona Plevnei din Capitală, dar și o clădire de birouri.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])