Visma Software, 4.200 mp în UBC3 din Openville Timișoara

Compania IULIUS şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru managementul afacerilor, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri în clădirea United Business Center 3 (UBC 3) a ansamblului Openville Timişoara.

UBC 3 Openville TimisoaraVisma Software a închiriat 4.200 mp din cei 18.000 mp pe care îi are cea de-a treia clădire de birouri clasa A din ansamblul dezvoltat, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Spaţiul închiriat va permite susţinerea strategiei de dezvoltare pe care Visma Software o are pe plan local. Biroul din UBC 3 se va desfăşura pe trei etaje din cele 14 ale clădirii.

Visma Software este prezentă în Timişoara din anul 2006 şi are 180 de angajaţi. Compania, cu sediul în Sibiu, are în total circa 400 de angajaţi în România (la Sibiu şi Timişoara). Visma este unul dintre cei mai mari jucători europeni din piața dezvoltării de programe pentru automatizarea şi gestionarea proceselor de afaceri, în cadrul întreprinderilor. Are peste 5.500 de angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea în 14 ţări.

Despre UBC 3 şi Openville Timişoara

Construcţia UBC 3 a început în luna iunie a acestui an, termenul estimat de finalizare fiind de aproximativ 12 luni. Acesta este cel de-al treilea imobil office din totalul de şapte prevăzute în proiectul mixt din Timişoara. Cu o suprafaţă totală de peste 130.000 mp, componenta de birouri a ansamblului Openville va deveni un pol regional de business.

UBC 3 va avea aproximativ 18.000 mp şi 14 etaje, demisolul şi parterul fiind rezervate spaţiilor de retail. Clădirea va fi certificată LEED, printre caracteristicile acesteia numărându-se suprafeţele de până la 2.000 mp pe nivel, fără coloane interioare şi faţada integral din sticlă, cu un aport sporit de lumină naturală.

În paralel, în Openville continuă lucrările de construcţie la UBC 1, imobilul de 13.000 mp care va fi finalizat în perioada următoare, precum şi la o parcare supraetajată cu peste 900 de locuri, care va deveni funcţională în toamnă. În curând, alte două noi imobile de birouri vor intra în construcţie, precum şi extinderea Iulius Mall, cu o suprafaţă de 60.000 mp. În luna ianuarie, IULIUS a inaugurat prima clădire de birouri, de 18.000 mp, închiriată integral de companii din IT şi automotive.