Voicu, Coldwell Banker: ”Piața nu mai susține orice proiect”

Coldwell Banker România va participa la Târgul Imobiliar Național (tIMOn) cu un portofoliu de peste 1000 de apartamente finalizate sau în curs de finalizare, în șapte proiecte rezidențiale din București.

cumparatori real estatePortofoliul de proiecte cu care Coldwell Banker va participa la târgul imobiliar este format din proiecte amplasate în aproape toate zonele Bucureștiului: Belvedere Residences (Aviației – Barbu Văcărescu), Cosmopolis (nord – Șoseaua de Centură), Dimri West Towers (vest – Prelungirea Ghencea), Estic Park (Pantelimon – Lacul Dorbroești), FeliCity Residentials (nord – Băneasa), Onix Park (Aviației) și Politehnica Park Residence (Grozăvești – Politehnică).

”Perioada actuală este una pozitivă pe piața rezidențială, în contextul suplimentării fondurilor Prima Casă și a reducerii avansurilor solicitate de către bănci pentru un credit ipotecar clasic, deși suplimentarea realizată se epuizează rapid. Dezvoltatorii care au stoc de locuințe finalizate înregistrează vănzări bune însă piața nu mai susține orice proiect, ținând cont de sincopele din sectorul finanțărilor și există și ansambluri cu produse și oferte de prețuri neadaptate, care înregistrează scăderi procentuale de două cifre, situația nefiind o regulă pe piață”, afirmă Gabriel Voicu, director divizia New Homes din cadrul Coldwell Banker România.

Pe perioada tIMOn se vor desfășura mai multe campanii promoționale pentru locuințele din cele șapte proiecte reprezentate de către Coldwell Banker, constând în prețuri reduse cu până la 10%, living-uri mobilate BoConcept pentru locuințele din cadrul Cosmopolis, locuri de parcare gratuite în cadrul Estic Park sau bucătării mobilate pentru apartamentele din cadrul Politehnică Park Residence.

Târgul Imobiliar Național va debuta joi, 20 octombrie, în Piața Constituției din București și se va desfășura pe durata a patru zile, până duminică, 23 octombrie.

Coldwell Banker România este compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru aproximativ 20 de proiecte rezidențiale din Bucuresti, Brașov și Cluj Napoca. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1300 de locuințe noi doar în București.