Zacaria Group, proiect rezidențial de 20 mil.euro

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria Group intră pe piața rezidențială bucureșteană cu un proiect de 280 de locuințe.

am3Zacaria Group, reprezentanta unui grup investitor din Malta, intră pe piața rezidențială bucureșteană cu o investiție de 20 milioane de euro. Zona în care va fi dezvoltat ansamblul American Village, ce va cuprinde 207 de apartamente și 72 de vile, este nordul Bucureștiului, pe strada Drumul Bisericii.

Agentul exclusiv al proiectului este compania imobiliară Imoteca iar lansarea proiectului se va face la timon pe 24 martie. Construcția proiectului a început în toamna anului trecut.

„Am început să marketăm acest proiect încă de anul trecut, iar interesul pentru locuințele din American Village este peste așteptări. Persoanele care sunt interesate să cumpere locuințe sunt în general tineri, de peste 35 de ani, cu familie și care vor să facă un update al locuințelor. Credem că vom reuși să vindem toate locuințele din proiect înainte de finalizarea constructiei”, a declarat Rafaela Nebreda, directorul general al Imoteca, broker exclusiv al proiectului.

Proiectul va fi dezvoltat în mai multe etape, în prima dintre acestea urmând să fie disponbile 72 de vile, iar în faza a doua, care va începe în iulie 2016, vor fi ridicate șase blocuri de cinci etaje, cu 207 apartamente de 2, 3 și 4 camere.  Vilele au câte 5 camere și sunt disponibile în 4 variante. Ansamblul dispune de 210 locuri de parcare, din care 60 supraterane și 150 subterane.

Pe acoperișul celor șase blocuri vor exista, potrivit reprezentanților dezvoltatorului, grădini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Toate apartamentele beneficiază de terase deschise, priveliștea unora dintre ele fiind deschisă către Lacul Pipera.
Zacaria Group își desfășoară activitatea de peste 11 ani în România și face parte din Grupul Alf Mizzi & Sons, grup fondat ca o afacere de familie.

“Compania noastră este recunoscută în special pentru proiectele industriale de amploare de pe teritoriul României, deținând în acest moment peste 200.000 de metri pătrați de spații industriale în Sibiu, Alba Iulia, Arad, Oradea și Craiova. În același timp, am dezvoltat proiecte imobiliare precum Golden Valley Residence – 72 de apartamente, Eva Residence – 46 de vile, Grand Residence – 138 de apartamente, iar proiectele actuale includ dezvoltarea a încă 250 de vile, toate în județul Sibiu ”, a declarat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria Group.