Cum să afli ce se întâmplă în cartier

Aplicația CO Everywhere centralizează toate postările publice de pe rețelele de socializare din zona de interes a utilizatorului.

CO Everywhere on the webV-ați gândit vreodată că ați putea afla ce se întâmplă într-un cartier în care aveți un apartament de vânzare? Ați vrea să luați pulsul unei zone – să aflați ce preocupări au locuitorii zonei respective, ce oferte au restaurantele, sălile de fitness sau magazinele din cartier – , fără să fie nevoie să vă deplasați? Nu ar fi interesant să-l puteți introduce pe clientul potențial în atmosfera locului încă de la vizionare?

Puteți face toate aceste lucruri și multe altele dacă descărcați aplicația CO Everywhere, disponibilă pentru iOS și laptop sau desktop. Să presupunem că vă interesează zona cuprinsă între Bulevardul Primăverii și Piața Obor din București. Tot ce trebuie să faceți este să selectați pe hartă zona de interes și aplicația va face restul. Veți afla, de pildă, care sunt noutățile la restaurantele Vacamuu sau Sabatini Pizza, ce oferte au saloanele de înfrumusețare din zonă, precum Blossom Beauty Salon sau Le Boudoir, ce se mai întâmplă la clubul Le Gaga – atenție, aplicația nu filtrează conținutul, iar unele postări sunt destinate doar adulților –, ce eveniment a organizat revista ”Forbes Romania” în clădirea office Sky Tower, ce poze a mai postat Bianca Drăgușanu pe Instagram sau ce preocupări au unele dintre locatarele din ansamblul rezidențial Obor Towers.

Nu vă mai rămâne decât să selectați din toate aceste informații ceea ce credeți că este de interes pentru clientul potențial și să construiți o poveste în care să descrieți atmosfera din cartier.