Cum să dai o petrecere reușită pentru clienți

V-ați gândit vreodată că o petrecere ar putea fi o modalitate perfectă pentru o vizionare specială? Poate că da, dar știați că puteți face asta cu ajutorul telefonului mobil?

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-hand-holding-touchpad-pc-tablet-party-time-image23441907O petrecere poate fi modalitatea perfectă de a aduce la un loc mai mulți clienți interesați de o proprietate. Pe lângă faptul că veți câștiga timp – în două-trei ore arătați proprietatea unui număr mare de clienți potențiali –, s-ar putea ca invitații să ia mai repede decizia de achiziție, datorită ”concurenței” reprezentate de ceilalți potențiali cumpărători.

Evident, locuința trebuie să fie una potrivită, în care să puteți da o petrecere fără să deranjați vecinii. Veți spune că o petrecere costă. Da, așa este, însă succesul în business nu vine fără o promovare corespunzătoare. În plus, acum aveți la dispoziție o serie de aplicații care reduc costurile organizării unei petreceri. Tot ce vă trebuie este un smartphone .

Muzica este principalul aspect de care ar trebui să se țină cont cu o astfel de ocazie, iar o rezolvare simplă ar fi conectarea telefonului la un sistem de boxe portabil.

În ceea ce privește playlist-ul, pentru a satisface preferințele muzicale ale participanților, serviciul local de muzică Zonga pune la dispoziție peste 20 milioane de melodii aparținând diverselor genuri muzicale. Unul dintre avantajele acestei aplicații este faptul că melodiile pot fi descărcate pentru a fi ascultate chiar și atunci când smartphone-ul nu este conectat la Internet.

„O aplicație similară este și Deezer, care oferă în plus recomandări personalizate, pe baza obiceiurilor de ascultare. Iar pentru momentele în care distracția este în toi, aplicația Speaker Booster poate crește volumul dispozitivului cu 15% – 30%”, spune Ioana Trifu – ThePhoneGeeks.

Good for PartyÎn cazul în care cei prezenți vor să își demonstreze talentul muzical, aplicația Karaoke Sing & Record pune la dispoziție o colecție impresionantă de melodii și permite înregistrarea performanțelor proprii și postarea acestora pe rețelele de socializare.

„Pentru crearea atmosferei, muzica de calitate trebuie însoțită de jocuri de lumini, iar acest lucru este posibil tot cu ajutorul telefonului mobil. Astfel, aplicația Super Bright Light Party folosește LED-ul camerei foto, accelerometrul și microfonul dispozitivului pentru a realiza un mix de efecte bazate pe sunet și mișcare”, adaugă Ioana Trifu .

O altă aplicație populară este Disco Light, care oferă 6 jocuri de lumini prin care se poate schimba atmosfera petrecerii, acestea putând fi utilizate apoi și ca notificări luminoase la primirea de apeluri sau SMS-uri.

Pentru a vă impresiona clienții cu abilitățile de preparare a cocktail-urilor, aplicații precum Cocktail Flow și Mixologypun la dispoziție peste 8.000 de rețete, categorisite în funcție de tipul evenimentului, băutura de bază folosită sau chiar culoarea cocktail-ului. Iar pentru a face lucrurile și mai interesante, aplicația 101 Drinking Games oferă idei de jocuri prin care cocktail-urile preparate să fie consumate într-un mod inedit.

Distracție plăcută și la cât mai multe tranzacții încheiate!