Cum să faci un video panoramic al proprietății

V-ați gândit vreodată că puteți arăta clientului, înainte de a-l duce la vizionare, un video panoramic de 360° cu locuința?

gopanoSă presupunem că aveți un client din străinătate care vine în oraș pentru doar o zi și vrea să vadă cât mai multe locuințe. Timpul nu vă permite să-i arătați toate proprietățile de care ar putea fi interesat și asta poate însemna ratarea unei tranzacții.

Cum ar fi dacă, înainte să vină, i-ați putea arăta, pe site-ul agenției, mai multe filmulețe panoramice cu locuințe și el să aleagă apoi câteva pe care să le vizionați împreună? Dacă aveți un iPhone, puteți face acest lucru cu ajutorul unui simplu gadget: EyeSee 360° GoPano Micro.

Dispozitivul, care are un preț de 60 de dolari la care se adaugă taxe de transport, potrivit site-ului oficial, se atașează smartphone-ului și apoi nu vă mai rămâne decât să filmați, plimbându-vă prin locuință. În timp ce filmați, nu vă sfiiți să vorbiți despre punctele tari ale locuinței. Aveți grijă să vă îmbrăcați corespunzător în timp ce filmați, GoPano Micro vede totul în jurul său!