Cum să plătești amenzile de circulație cu mobilul

Plata amenzii de circulație, prin card bancar, cu ajutorul telefonului mobil, vă ajută să vă încadrați în termenul de două zile în care puteți achita jumătate din sumă.

3. Confirmare plataAutomobilul este un ”instrument” indispensabil brokerilor imobiliari, însă uneori graba sau neatenția conduc la primirea unor amenzi. Sigur, este neplăcut să fii amendat, mai ales că de curând au intrat în vigoare noile reglementări, care prevăd creșterea sumelor. Pe lângă această cheltuială neprevăzută, plata amenzii în sine este o activitate consumatoare de timp și nervi. Păstrarea chitanței, care poate fi cerută de autoritățile fiscale atunci când vă plătiți impozitele, este o grijă în plus.

Auto.ro lansează în parteneriat cu Libra Internet Bank serviciul “Plătește Amenda”, fiind singura facilitate din România care permite plata amenzii de circulație auto, prin card bancar, direct din telefon.

Aplicația este extrem de utilă șoferilor care au amenzi de plătit și optează să plătească jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai ușor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenției, deoarece o pot plăti de oriunde și la orice oră.

Procesul de plată a amenzii auto din aplicația de mobil Auto.ro este simplu, rapid și sigur: șoferii completează datele procesului verbal, achită prin card bancar și primesc confirmarea, respectiv dovada plății prin e-mail. Fiind în format electronic, dovada plății amenzii poate fi regăsită cu ușurință în caz de necesitate. Platforma oferă utilizatorului posibilitatea să aleagă localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) către care se va face plata.

0_Plateste amenda“Tehnologia ne dă posibilitatea să accedem la servicii de plată mai avansate, care să răspundă adecvat stilului de viață tot mai alert și dinamic al utilizatorilor. Astfel, oferim șoferilor posibilitatea de a beneficia de un nou sistem de plată mobile. Implementarea plății amenzii din telefonul mobil vine în completarea serviciilor de plăți auto utilizate cu succes:Rovinietă, RCA, Parcare”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Serviciul de plată a amenzii de circulație este disponibil momentan în reședințele de județ din țară și în cele 6 sectoare din București. Într-o fază următoare, serviciul va fi extins la nivelul întregii țări.