De ce să folosiți prezentări video?

Clipurile video au câteva avantaje: sunt mai puțin cronofage, consumă mai puține resurse și, nu în ultimul rând, impresionează clienții potențiali.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-hd-icon-futuristic-glass-tablet-image-has-attached-release-image35494735Prezentările video ar trebui să fie un instrument indispensabil agentului imobiliar modern. Unul dintre motive este că, până în 2018, conținutul video va reprezenta 79% din totalul traficului de date pe internet la nivel global, după cum scriam acum ceva vreme. Un alt motiv este că un potențial client va fi plăcut impresionat dacă, la prima întâlnire, înainte de vizionarea unei locuințe, îi veți proiecta câteva clipuri cu proprietăți care s-ar putea să-l intereseze. În plus,față de o prezentare clasică, una video poate conține animații, efecte speciale și muzică de fundal.

Specialiștii Creative Ideas, agenție de comunicare integrată, identifică alte cinci motive pentru care să folosiți prezentările video. Le redăm mai jos.

1. Spuneți povești și promovați reacții
2. Comunicați mult mai multe prin simplitatea instrumentului
3. Creșteți intenția de colaborare pentru cei care vizionează
4. Evitați monotonia unei prezentările
5. Adăugați personalitate companiei voastre

Și, pentru că se apropie Sărbătorile de Iarnă, puteți crea felicitări video, mai puțin cronofage decât varianta clasică. Printre avantajele unei astfel de felicitări este că o puteți personaliza mai ușor. În plus, felicitarea ajunge mai repede la destinatar. Gândiți-vă, de exemplu, că vreți să felicitați un potențial client din străinătate care vrea să cumpere o proprietate în România. Nu ar fi mai simplu și eficient să înregsitrați un mesaj video pe care să i-l trimiteți prin e-mail decât să scrieți o felicitare (pe care în prealabil trebuie să mergeți s-o cumpărați)? În plus, dacă folosiți poșta electronică sau alte tipuri de mesagerie pentru a trimite felicitarea video, veți ști sigur că mesajul a ajuns la destinatar.