Decorează locuința după cum vrea clientul

Arătați-i clientului locuința pe care i-o prezentați, amenajată așa cum își dorește el. Durează 10 minute și nu costă nimic.

homestyler interior designNu-i așa că v-ați confruntat cu situația în care un client vine la o vizionare, îi place locuința, însă nu-și dă seama cum ar arăta decorată după gustul său? Îl puteți ajută să ia mai repede decizia de cumpărare dacă ar vedea locuința amenajată. Dar cum să faceți asta?

Tehnologia modernă are răspunsul: nu aveți nevoie decât de o tabletă şi de o aplicație precum Homestyler Interior Design (gratuită pe Google Play).

Totul este simplu și durează 10 minute (cu condiția să vă fi ”jucat” în prealabil cu aplicația, pentru a-i cunoaște toate chichițele, astfel încât să nu fiți nevoit să bâjbâiți prin ea de față cu clientul).

Totul începe cu o fotografie, pe care o faceți cu tableta, și în care trebuie să cuprindeți doi pereți și podeaua – un sistem de axe carteziene. Este ideal să cuprindeți şi o fereastră în poză, iar camera – cel puțin partea fotografiată – să fie goală.

Alegeți apoi, împreună cu clientul, culoarea pereților și tipul de podea. Dacă vrea pereți roz, asta alegeți – gusturile, mai ales cele ale clientului, nu se discută. După ce ați colorat pereții, este momentul să alegeți covorul și tipul de perdele. Urmează mobila – selecția este largă și puteți accesa chiar și informații suplimentare despre produse. Puneți în cameră canapeaua, dacă este vorba despre living, un fotoliu modern, o măsuță de cafea pe care puneți un buchet de flori într-o glastră. Selectați un corp de iluminat și așezați-l în cameră. Nu uitați să salvați design-ul creat!