Imobiliare.ro lansează aplicația pentru telefoanele cu Android

Cum ar fi să poți găsi în câteva zeci de secunde, doar cu ajutorul telefonului mobil, apartamentul pe care-l cauți? Dar să poți contacta imediat broker-ul imobiliar care se ocupă de locuința respectivă?

Aplicatie Imobiliare.roSă ne imaginăm următorul scenariu: sunteți în căutarea unui apartament cu două camere în zona Tei din București. Tocmai ați fost la o vizionare, sunteți mulțumit de locuință, însă vreți să vedeți și oferte similare din cartier. Dacă aveți un smartphone cu Android, totul este foarte simplu, nu aveți altceva de făcut decât să instalați aplicația Imobiliare.ro. Aplicați apoi filtrul zonal, selectând cartierul Tei și filtrele referitoare la numărul de camere, preț, etaj, vechime imobil. Puteți chiar vedea doar apartamentele care se află în procedură de executare silită. Dacă ați găsit un apartament care vi se pare interesant, cu un singur click pe poză ajungeți în anunț, unde aveți toate detaliile despre locuință, inclusiv numele broker-ului imobiliar care se ocupă de apartament. Vă place locuința? Puteți contacta brokerul cu un alt click, pe butonul ”Sună” – se deschide o listă cu numerele de telefon disponibile, pe care le puteți apela direct din aplicație – sau pe butonul ”Email” – puteți trimite un e-mail către broker, de asemenea, direct din aplicație.

Poate că ar fi bine să extindeți căutarea și la întreaga zonă, să nu vă limitați la cartier în sine. Nimic mai simplu: activați-vă GPS-ul și selectați de la filtrul zonal opțiunea ”în jurul locației mele”. Veți găsi oferte pe o rază de trei kilometri (puteți extinde această rază până la 15 kilometri), din cartiere precum Moșilor, Colentina, Iancului, Herăstrău sau Piața Victoriei.

Evident, exemplul de mai sus poate fi replicat în orice zonă a României, pentru că Imobiliare.ro are acoperire națională.

Aplicatie Imobiliare.ro 2Iată care sunt caracteristicile principale ale aplicației:
· E gratuită și ușor de folosit. Te bucuri de un design minimalist și o navigare intuitivă.
· Acces imediat la toate proprietățile listate pe Imobiliare.ro de către proprietari și agenți imobiliari. Actualizarea ofertelor se face simultan și în aplicația mobilă.
· Căutarea este simplificată. Poți căuta după tipul proprietății (apartament/casa/teren) și localitate. Totodată anunțurile pot fi sortate după diferite criterii ca prețul sau data publicării.
· Oferă filtre utile precum zona, numărul de camere, prețul de vânzare, etajul, vechimea imobilului și altele.
· Proprietățile sunt bine puse în valoare prin fotografii mari, așa că parcurgi rapid lista de anunțuri.
· Telefonul/emailul către cel care a postat anunțul e doar la un click distanță, direct de pe telefonul tău mobil.
· Share prin email sau rețele social media. Poți să împărtășești familiei și prietenilor anunțurile favorite.
· Sincronizează anunțurile salvate între dispozitive. Când ești logat în contul tău Imobiliare.ro, vei vedea de pe mobil inclusiv anunțurile salvate de pe desktop și viceversa.