Memorie fotografică la purtător

Vreți să țineți minte toate detaliile unei locuințe la care nu aveți acces decât rareori,  cum ar fi  o proprietate executată silit? Minicamera foto Narrative Clip poate fi o soluție.

narrative clip 3

Proprietarul locuinței este mai mult plecat și vă cheamă pe nepregătite să vedeți apartamentul pe care vrea să-l vândă. În cele 15 minute pe care vi le acordă trebuie să fiți atent la ce vă spune el despre casă și despre pretențiile sale financiare, dar trebuie să vă faceți o idee și despre locuința în sine, despre felul cum este ea împărțită, despre dotările pe care le are, despre problemele care trebuie remediate de către viitorul proprietar. Reușiți să intrați, cu acordul debitorului, într-o locuință executată silit aflată în portofoliul unei bănci și aveți la dispoziție doar cinci minute pentru a o viziona.

Sunt doar două dintre situațiile în care vă puteți afla ca agent imobiliar, ca să nu mai vorbim despre faptul că astăzi totul se desfășoară cu viteza luminii și oamenii nu au răbdare să stea să vă explice totul.

Plecați de la vizionare și vă dați seama că nu știți mai nimic despre locuință, logoreea proprietarului sau a debitorului care se plânge de situația în care este v-a dat o puternică durere de cap, nu ați mai putut fi atent la detalii. În plus, nici nu ați putut face poze.

O soluție pentru această problemă este minicamera foto Narrative Clip. Gândită de producătorii săi pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și ”înregistra” viețile, acest gadget poate fi folosit și în activitatea de zi cu zi a brokerilor imobiliari. Ușoară (cântărește 20 de grame), de dimensiuni reduse (36x36x9 mm) și rezistentă la capriciile vremii, minicamera are un sistem de prindere prin care o puteți atașa de haine,  de exemplu de buzunarul exterior al sacoului sau chiar de gulerul cămășii.

Camera pornește automat și face două fotografii de 5 megapixeli în fiecare minut. Pentru o a opri, este suficient să o puneți cu fața în jos sau să o băgați în buzunar. Capacitatea de stocare a Narrative Clip este de 4.000 de fotografii, pe care le puteți salva în cloud sau downloada ulterior în laptop. Sunt disponibile și aplicații pentru smartphone, atât iOS, cât și Android, care vă ordonează fotografiile în ordine cronologică și care indică și locul în care au fost făcute, prin intermediul GPS-ului.

Prețul – 279 de dolari, conform site-ului oficial al produsului – ar putea fi singurul impediment în achiziționarea acestei adevărate memorii fotografice la purtător.Și încă un lucru: nu uitați să cereți acordul proprietarului pentru a folosi camera, mai ales dacă vreți să postați fotografiile online.