Service auto pe telefonul mobil

S-a stricat mașina! Se poate întâmpla oricui, dar pentru brokerul imobiliar defecțiunile automobilului înseamnă limitarea posibilității de deplasare. Ce e de făcut?

http://www.dreamstime.com/stock-images-woman-broken-car-mobile-phone-young-image35545664”Am eu un băiat, repară tot. Și e ieftin!” . De câte ori nu am auzit aceste cuvinte atunci când ni s-a stricat mașina? Întotdeauna există cel puțin un prieten care ne recomandă, bine intenționat, câte un mecanic auto atunci când avem probleme cu mașina.

Iar pentru brokerii imobiliari, pentru care deplasarea rapidă este un factor important de succes, un automobil stricat poate însemna o tranzacție ratată. De multe ori, găsirea unui service și a celei mai bine oferte durează mai mult decât reparația propriu-zisă. Iar timpul înseamnă bani.

Aplicația dezvoltată de Auto.ro powered by Vodafone are o nouă funcție, “Cerere Service”, care permite accesul la cele mai bune oferte de service auto din București, fără alte taxe sau comisioane suplimentare, direct din aplicația de mobil Auto.ro.

Cerere ServiceȘoferii care au probleme cu mașina sau doresc o revizie auto pot solicita oferte de service prin intermediul telefonul mobil, făcând economie de timp și de bani. Service-urile existente în platforma Cerere Service oferă o varietate de servicii auto: revizie, ITP, reparație auto, vulcanizare, etc.

Procesul de solicitare a unei oferte de service direct din aplicația de mobil Auto.ro este simplu și rapid: șoferii trimit o Cerere Service și primesc pe telefonul mobil oferte de la mai multe service-uri auto, dintre care o aleg pe cea mai avantajoasă. Ulterior completează datele autovehiculului, datele de contact și se programează instant.

Astfel, șoferii pot compara în timp real ofertele mai multor service-uri și o pot alege pe cea mai avantajoasă, în funcție de preț și proximitate. Pentru utilizatorii care au completat profilul Mașina Mea, se vor precompleta automat datele existente ale mașinii și ale șoferului în formularul de trimitere Cerere Service. În curând, modulul se va extinde în marile orașe din țară. Aplicația, cu peste 350.000 de instalări din Google Play și App Store, se instalează gratuit și este extrem de utilă pentru șoferii care doresc să achiziționeze Rovinieta, RCA sau să plătească parcarea, prin card bancar sau SMS.