Symmetrica mizează (și) pe rezidențial pentru creșterea business-ului

Producătorul autohton de pavele și borduri vibropresate lansează zece noi produse pentru amenajarea curților și grădinilor.


Symmetrica_ambientSymmetrica, unul dintre cei mai importanți jucători din piața locală de pavele şi borduri vibropresate, îşi lărgeşte, în această primăvară, portofoliul de produse, oferind astfel mai multe soluţii atât pentru clienţii din mediul rezidenţial, cât şi pentru cei care caută elemente pentru infrastructură.

„Cele zece produse recent lansate pun la dispoziţia clienţilor noştri mai multe variante de coloristică şi dimensiuni. În felul acesta, compania noastră se aliniază producătorilor europeni, oferind o gamă de produse diversificată pentru toate tipurile de clienţi”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.
Potrivit acestuia, introducerea noilor produse va aduce un impact semnificativ în business-ul companiei, fiind estimată o creştere uşoară a marjei de profit. În plus, reprezentantul companiei preconizează că, prin noile produse, Symmetrica se va putea adresa unei palete mai ample de proiecte, de la locuinţe private şi până la hoteluri ori pensiuni care doresc să-şi transforme grădinile într-un ambient unic.

În acest sens, pentru amenajările exterioare din acest an, Symmetrica mizează pe suprafeţe speciale, cu texturi granulate. De asemenea, nici stilul rustic nu trece neobservat în acest an, pentru proprietarii care doresc să construiască un decor de inspiraţie medievală.

În ceea ce priveşte zonele de grădină, naturaleţea este cuvântul cheie, potrivit reprezentanților companiei. Aspectul de piatră naturală şi mixul de culoare specifice elementelor de placare Rock sunt recomandate pentru orice tip de grădină în care se doreşte menţinerea unui aspect autentic. Mai mult de atat, elementele de placare pot contribui la un design deosebit şi în locuinţă, putând fi folosite pentru placarea pereţilor interiori.

„Ambele game au fost lansate în 2015 şi impresionează prin rafinament şi inovaţie, fiind formate din produse premium, special create pentru a crea amenajări de durată. În plus, toate produsele beneficiază de Aqua Protect, un sistem special dezvoltat de Symmetrica, ce asigură protecţia pavelelor împotriva fenomenului de îngheţ – dezgheţ şi asigură o durată de viaţă mai lungă a produselor, la peste 25 de ani”, a completat reprezentantul companiei.