Bonton Luxury Villas Pipera intră în a doua fază de dezvoltare

Dezvoltatorul City Garden începe lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului amplasat în zona Pipera. Noua fază de dezvoltare va completa ansamblul de lux cu 30 de vile.

Bonton Luxury Villas reprezintă o investiţie de 16 milioane de euro în 66 de vile premium, cu eficienţă energetică ridicată, similară caselor pasive, însoţite de un mix variat de facilităţi. Prima fază cuprinde 36 de vile şi un club privat prevăzut cu piscină și sală de fitness, care vor fi finalizate în prima jumătate a acestui an.

“Cererea pentru case a crescut cu cel puțin o treime în contextul pandemiei şi s-a reflectat în vânzările ansamblului Bonton, targetul nostru principal fiind oameni de afaceri şi expaţi. Acest lucru ne-a determinat să avansăm lucrările de construcţie, prin demararea celei de-a doua faze de dezvoltare. Cumpărătorii au devenit mai selectivi, îşi doresc locuințe spațioase, aproape de natură, cu finisaje de calitate, care să vină la pachet cu o serie de dotări şi facilităţi. În plus, zona de real estate este în continuare foarte profitabilă, iar aproximativ 40% dintre clienţii noştri sunt investitori, atraşi de randamentul de 8% pe care îl pot obţine, peste media pieţei. Având în vedere beneficiile unice ale proiectului şi rezultatele înregistrate până în prezent, ne aşteptam în continuare la un interes crescut din partea cumpărătorilor”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Vilele ansamblului Bonton au suprafețe construite între 353 și 404 mp şi până la 7 camere, iar proiectul oferă posibilitatea dotării locuinţelor cu lift interior. Termenul de livrare preconizat este sfârşitul anului 2022.

Citește și: Prima fază a ansamblului Bonton Luxury Villas, din nordul Bucureștiului, este aproape de finalizare

Citește și: Blitz în cifrele lui 2021: Extindere în 10 centre economice, 4.000 de proprietăți tranzacționate și o cifră de vânzări de 6 mil. euro

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])