Cine sunt câștigătorii campaniei de Black Friday? Primele reacții surprinse în direct

Au fost desemnați câștigătorii campaniei de Black Friday, în cadrul campaniei desfășurate pe parcursul lunii noiembrie, de către Imobiliare.ro. Premiile oferite  sunt: un autoturism Kia Stonic hybrid, un MacBook Pro și un iPhone 13.

Pentru o cât mai bună desfășurare a competiției, în desemnarea câștigătorilor, Imobiliare.ro a colaborat cu o companie specializată în organizarea de concursuri. Compania aleasă folosește un soft agreat inclusiv de Loteria Română, explică Alex Dozsa, B2B marketing coordinator în cadrul Imobiliare.ro, și cel care a dat și primele vești câștigătorilor, surprinzând primele emoții. “Este un sentiment foarte plăcut atunci când dai vești bune. Iar noi am fost azi Moș Crăciun pentru trei dintre clienții noștri,” adaugă acesta.

Urmărește aici extragerea Black Friday 2021 și primele reacții ale câștigătorilor. Câștigătorii desemnați în cadrul extragerii sunt:

Marius Baitelu a câștigat un iPhone 13 Pro
Costin Alexandru Munteanu un MacBook
Florin Grigorescu a fost norocosul câștigător al marelui premiu KIA Stonic

Marele premiu – un autoturism Kia Stonic hybrid

Marele premiu, un autoturism Kia Stonic hybrid, va merge la Cluj Napoca. Pentru câștigătorul acestui premiu, Florin Grigorescu, evenimentul a fost o surpriză de neegalat. Contactat de către colegii din Imobiliare.ro, aceștia i-au surprins primele reacții (min. 3.27). “Soția m-a înregistrat. Eu acum am aflat că ea m-a înscris în concurs. În viața mea nu am câștigat nimic!,” povestește acesta.

Concursul s-a desfășurat în perioada 1-30 noiembrie, exclusiv pentru clienții portalului Imobiliare.ro .

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])