Colliers România îl numește pe Victor Cosconel în poziția de Head of Industrial & Business Development

Compania de consultanţă imobiliară Colliers anunță numirea unui nou șef al diviziei industriale începând din septembrie.

Foto: Victor Cosconel, noul șef al diviziei industriale Colliers.

Victor Cosconel, noul șef al diviziei industriale Colliers, are o experiență de peste 20 de ani în vânzări, business development și general management. Acesta a fost CEO al Sodexo Bulgaria în ultimii cinci ani, iar în trecut a ocupat mai multe poziții de conducere în companii multinaționale precum Vodafone sau McDonald’s.

La Colliers, misiunea sa este să ducă managementul la un nou nivel prin suflu nou și un mod fresh de abordare a pieței logistice și industriale locale.

„Dacă ne uităm la potențialul de dezvoltare a infrastructurii rutiere, feroviare și navale, coroborat cu penetrarea datelor mobile și viteza acestora, cu creșterea vânzărilor online și cu populația României în comparație cu țările din regiune, avem toate ingredientele pentru creșterea sustenabilă a pieței industriale și logistice mulți ani de acum încolo. Provocarea unei noi aventuri, într-o industrie complet nouă, m-a atras și m-a determinat să fac acest pas alături de Colliers. Mai departe, aștept cu nerăbdare să pun în mișcare planurile în segmentul industrial împreună cu echipa ambițioasă și perseverentă, care are toate capabilitățile și resursele pentru creștere și inovație”, spune Victor Cosconel, noul Head of Industrial & Business Development.

Colliers este unul dintre liderii globali în servicii de consultanță imobiliară și de management al investițiilor. Cu operațiuni în 67 de țări, cei peste 15.000 de specialiști ai companiei oferă consultanță de specialitate pentru chiriași, proprietari și investitori.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])