Cum vor evolua prețurile în Constanța pe parcursul lui 2019? Opinia managerului unei agenții imobiliare

Anul acesta ne putem aștepta la o stabilizare a pieței rezidențiale din Constanța, este de părere Ionela Sasu, managerul agenției Imobest Imobiliare, care anticipează și posibilitatea apariției unor scăderi pe plan local la nivelul prețurilor.

preturi locuinte constanta 2019

„Părerea mea este că în 2019 vom asista la o stabilizare a pieței, aș spune poate chiar o ușoară scădere a prețurilor, având în vedere și condițiile mai riguroase de accesare a creditelor ipotecare”, ne-a declarat Ionela Sasu.

Pe parcursul lunii februarie, prețul mediu solicitat pentru locuințele scoase la vânzare în Constanța a ajuns la 1.126 de euro/mp util, potrivit Indicelui Imobiliare.ro.

În perioada similară a anului trecut, un apartament în orașul de pe malul Mării Negre se vindea cu 1.110 euro/mp util.

Citește și: Sfaturile unui manager, dacă vrei să faci carieră în real estate – învață, caută un mentor și țintește cât mai sus

Citește și: „Piața noastră este în continuare prea influențată de zvonuri”. Cum vede șefa unei agenții din București situația pe segmentul rezidențial

Citește și: Acest dezvoltator vrea să construiască peste 1.200 de apartamente noi în Constanța. „Este un oraș cu un potențial foarte mare”

banner CPI national 2019

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])