Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de management cu un nou CFO & Operations Manager

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea unor noi membrii în poziții strategice de conducere.

Raluca Mihaiu, specialist cu o experiență de peste 15 ani în sectorul imobiliar și al construcţiilor, va ocupa din această lună poziția de CFO & Operations Manager. Aceasta se va ocupa de optimizarea proceselor financiare și creșterea rezilienței operaționale a companiei, susținând astfel echipa Cushman & Wakefield Echinox în livrarea de soluții inovatoare pentru clienți, se arată în informațiile primite din partea companiei.

„Sunt încântată că m-am alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox, una dintre cele mai importante companii din domeniul consultanței imobiliare din România. Mă bucur că voi lucra alături de echipa de management pentru a valorifica potențialul de dezvoltare al companiei și că voi putea contribui la optimizarea eficienței operaționale,” Raluca Mihaiu, CFO & Operations Manager

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])