Două proiecte exclusiviste din capitală intră în portofoliul Alusystem, parte a grupului Bog’Art

Alusystem, parte a grupului Bog’Art, va executa proiectele de fațade ale ansamblurilor One Modrogan și One Peninsula, în valoare de peste 12 milioane de euro.

One Modrogan

Două dintre cele mai recente proiecte ale dezvoltatorului One United Properties intră în portofoliul Alusystem pentru realizarea faţadelor ansamblurilor. Este vorba despre One Modrogan și One Peninsula, proiecte pentru care compania va utiliza soluţii premium de tâmplărie din aluminiu, care se vor integra în conceptul arhitectural şi în standardele de sustenabilitate ale proiectelor. „Suntem bucuroși că soluţiile de tâmplărie au fost alese pentru construcţia unor proiecte de referinţă pentru piaţa locuinţelor exclusiviste a Capitalei. Colaborarea cu un dezvoltator de succes precum One United Properties ne reconfirmă potenţialul de creştere pe segmentul tâmplăriei rezidenţiale, unde venim cu soluţii inovatoare, competitive, bazate pe expertiza acumulată în cei aproape 20 de ani de execuție și leadership în zona office.”, a declarat Răzvan Popa, Director Executiv Alusystem.

One Modrogan

One Modrogan se conturează drept o dezvoltare rezidențială remarcabilă și un simbol arhitectural al Bucureștiului modern, în special datorită amplasării – într-o zonă extrem de rar disponibilă, pe Aleea Modrogan, lângă Parcul Kiseleff și Bulevardul Aviatorilor. Acesta este un complex de tip boutique, alcătuit din 3 blocuri cu regim redus de înălțime. În timp ce proiectul One Peninsula, situat pe malul lacului Floreasca din Capitală, este un club rezidențial exclusivist, dotat cu sistem de pompe de căldură geotermală, o premieră pe piața rezidențială bucureșteană.

One Peninsula

Sitemele care vor fi folosite pentru cele două proiecte se remarcă prin particularităţi precum sisteme de glisare hi-finity, care îmbină designul minimalist cu performanţele energetice, asigurând un grad ridicat de transparenţă pentru pătrunderea maximă a luminii naturale în spaţiul de locuit.

Citește și: Piața birourilor în schimbare. Care sunt spațiile la mare căutare în primele nouă luni din 2021?

Citește și: Cătălin Priscorniță, fondatorul și CEO-ul Blitz – despre provocări, obstacole și trucuri în profesia agentului imobiliar – INTERVIU

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])