Litoralul românesc continuă să se dezvolte. Lucrările de construcție pentru șase noi blocuri și un hotel de 5 stele urmează să înceapă la finalul lunii septembrie

Ansamblul de lux și hotelul de cinci stele sunt dezvoltate de către Grupul Axxis în Mamaia Nord.

Sursa foto: Axxis Nova Resort & Spa

Lucrările pentru noul proiectul Axxis Nova Resort & Spa vor începe la finalul lunii septembrie iar construcţia va avea o suprafaţă totală de 50.000 mp. Ansamblul se află în locul campingului “GPM Holiday”, potrivit informațiilor din Ziarul Financiar.

Primul bloc va cuprinde 252 de apartamente și terase cu suprafețe de până la 106 mp

Primul bloc de locuinţe, va dispune de garsoniere, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, iar preţul porneşte de la 69.000 de euro pentru suprafeţe de 53, respectiv 224 mp. Totodată ansamblul va dispune de facilități precum: SPA, Centru Comercial cu magazine de lux, Casino, piscine interioare şi exterioare încălzite, grădină de vara, promenadă şi plajă privată.

Sursa foto: Axxis Nova Resort & Spa

Proprietățile rezidențiale vor putea fi achiziționate și cu scop investițional, iar administratorii AXXIS Nova se vor ocupa de îngrijirea imobilelor și de subînchirierea acestora.

Citește și: Vânzări-record pentru faza doi a complexului Nordis Mamaia

Citește și: Apartamentele din stațiunile turistice. Ce proprietăți stârnesc interesul potențialilor cumpărători?

 

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])