One United: “Ne dorim să contribuim la dezvoltarea pieței locale de capital.” Acțiunile companiei intră în indicele BET

Acțiunile One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte din România, au intrat în indicele Bucharest Exchange Trading (BET).

Indicele BET urmărește evoluția celor mai lichide acțiuni listate la Bursa de Valori București (BVB), iar din 20 septembrie include 19 companii blue-chip. Ponderea acțiunilor One United Properties în indicele BET este în prezent de 1,68%.

Astăzi, la puțin peste două luni de la debutul nostru pe Bursa de Valori București, One United Properties a dobândit mult râvnitul statut de companie blue-chip. Următorul nostru obiectiv este includerea acțiunilor ONE în indicele FTSE Russel. Pe termen lung, ne dorim să contribuim la dezvoltarea pieței locale de capital prin creșterea participării și vizibilității companiilor antreprenoriale românești în indicii pieței emergente globale,a declarat Victor Căpitanu, cofondator One United Properties.

Includerea acțiunilor One United Properties în BET înseamnă diversificare pentru investitori, deoarece aceștia sunt expuși la unul dintre cele mai importante și dinamice sectoare economice – sectorul imobiliar. Diversificarea la nivel de sector este crucială pentru acești indici, deoarece oferă o performanță mai bună ajustată la risc.

Citește și: Acționarii One United Properties aprobă plata a 32,5 milioane de lei în dividende

Citește și: One United Properties: „Piața imobiliară din România a închis cel mai bun semestru din istoria sa”

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])