One United Properties a inaugurat Centrul de vânzări One. „Look & feel” – noua strategie de vânzări a companiei

Principalul birou de vânzări, dotat cu cele mai noi tehnologii, este situat în cadrul clădirii One Mircea Eliade, de pe Calea Floreasca.

Centrul de vânzări One
Centrul de vânzări One

Compania One United Properties anunță deschiderea Centrului de vânzări One, locația principală de vânzări pentru toate proiectele companiei, atât cele finalizate, cât și cele aflate în dezvoltare sau proiectare.

Centrul găzduiește o expoziție de modele arhitecturale la scară cu ajutorul cărora vizitatorii își pot crea o perspectivă realistă a viitoarei lor reședințe. În plus, aceste modele 3D pot fi accesate și prin intermediul unor prezentări de tip tur virtual. Samsung wall-ul din biroul de vânzări afișează în rezoluție 4K vederi panoramice spectaculoase, imagini sugestive, randări de înaltă fidelitate ale proiectelor, soluții de design interior și amenajare, un întreg „look & feel”, anunță reprezentații companiei.

„Centrul de vânzări One surpinde perfect conceptul de lifestyle pe care îl promovăm în dezvoltările noastre. De aici vom putea oferi potențialilor clienți o experiență unică de interacțiune și vânzări. Folosind tehnologii moderne, echipa noastră de brokeri poate veni în întâmpinarea cererii clienților, punându-le la dispoziție cele mai avantajoase soluții cu o mai bună anticipare a viitoarelor dezvoltări One United Properties”, declară Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

În primele șase luni din 2021, One United Properties a pre-vândut 261 de apartamente cu o suprafață totală de 26.309. În prezent dezvoltatorul are un portofoliu de proiecte rezidențiale cu peste 2.000 de locuințe.

Citește și: HILS Pallady Apartments, primul proiect mixed-use din estul Bucureștiului, atinge un nou prag record al vânzărilor

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])