One United Properties: “Vânzările de apartamente au crescut într-un ritm accelerat în T3 2021.” Compania și-a triplat profitul net în primele nouă luni din 2021

În primele trei trimestre ale anului 2021, One United Properties a vândut și pre-vândut 569 de apartamente. Creștere cu 57% față de aceeași perioadă a anului trecut.

One Cotroceni Park

One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță că trimestrul 3 este unul al recordurilor pe segmentul imobiliar. Astfel, veniturile companiei, din segmentul rezidențial au ajuns la o cifră de 521,9 milioane lei în primele nouă luni din 2021, în creștere cu 57% față de aceeași perioadă a anului trecut, anunță reprezentanții Grupului.

În primele trei trimestre ale anului 2021, One United Properties a vândut și pre-vândut 569 de apartamente cu o suprafață totală de 50.873 mp, 721 de locuri de parcare și 42 de spații comerciale și alte unități pentru o sumă totală de 153 milioane euro. Spre comparație, în aceeași perioadă a anului 2020, Grupul a vândut 125 de apartamente, cu o suprafață totală de 20.677 mp, 147 de locuri de parcare și 4 spații comerciale și alte unități pentru un total de 59,8 milioane euro.

Biroul de vânzări One United Properties, inaugurat la începutul lunii noiembrie

Potrivit informațiilor transmise de companie, vânzările de apartamente au crescut într-un ritm accelerat în T3 2021, în principal datorită demarării cu succes a vânzărilor pentru One Cotroceni Park, cea mai mare dezvoltare a One United Properties până în prezent. Astfel, doar în T3 2021, One United Properties a pre-vândut 385 din totalul de 868 de unități rezidențiale disponibile în One Cotroceni Park. Dezvoltarea are data de finalizare estimată pentru T4 2023. În afară de One Cotroceni Park, Grupul a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor din cadrul One Verdi Park, o dezvoltare cu 334 de unități rezidențiale, care are un termen de livrare estimat pentru T3 2022.

Bucureștiul continuă să prezinte un potențial de dezvoltare extraordinar. Demararea cu succes a vânzărilor pentru One Cotroceni Park demonstrează oportunitatea imensă pe care One United Properties o are pentru a-și extinde brandul premium în dezvoltări la scară mai mare dedicate clienților cu venituri medii și medii-mari. Vom continua să investim în dezvoltări similare, precum One Lake District și One High District, unde intenționăm să demarăm construcțiile în 2022,a declarat Andrei Diaconescu, cofondator al One United Properties.

Totodată One United anunță că divizia de birouri continuă să crească puternic, reușind să atingă un prag de închiriere de 84% pentru One Tower și 75% pentru prima fază a One Cotroceni Park, care va fi livrată luna viitoare.

Citește și: Prime Kapital finalizează demolarea la Silk District și avansează cu lucrările de construcție pentru faza 1

Citește și: One United Properties a inaugurat Centrul de vânzări One. „Look & feel” – noua strategie de vânzări a companiei

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])