Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața auto din România vine cu noi direcții strategice de dezvoltare. Compania intenționează să construiască mai multe proiecte în sectorul imobiliar

Radacini Grup, companie ce deține trei divizii de business – auto, utilaje și imobiliare, la împlinirea a 30 de ani pe piața locală, cu venituri de peste 107 mil. de euro, înregistrate anul trecut, vine cu un plan nou de dezvoltare.

Aviatiei Tower

Grupul Rădăcini, companie ce a lansat divizia specializată în imobiliare – Rădăcini Estate, în anul 2019, în care a investit peste 20 de milioane de euro într-un proiect rezidențial, intenționează să se dezvolte mai mult pe segmental imobiliar. La vremea lansării sale în sectorul imobiliar, compania a atras atenția pieței printr-un proiect rezidențial premium lansat în zona de Nord a Capitalei – Aviației Tower. Proiectul a fost plănuit în două faze: prima fază a fost deja finalizată, iar livrarea celei de-a doua este preconizată pentru anul 2023.

Acum, Grupul Rădăcini continuă expansiunea.“Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, Rădăcini Estate, divizia de imobiliare a grupului, cumulează afaceri de cca. 45 mil. Eur. Mai mult, aceasta va reprezenta în continuare un segment efervescent pentru businessul grupului Rădăcini, compania având în plan dezvoltarea unor centre comerciale, logistice, clădiri de birouri și noi proiecte rezidențiale,” se arată în comunicatul de presă transmis de companie.

În prezent, compania deține trei divizii de business – auto, utilaje și imobiliare – și numără aproximativ 500 de angajați, în cele șapte orașe în care își desfășoară activitatea. La finele anului precedent, Rădăcini Grup a înregistrat afaceri cumulate de peste 107 mil. Eur, iar planurile sale vizează o dezvoltare organică pe toate cele trei segmente de activitate.

„Privind retrospectiv, cea mai mare provocare a noastră a fost să câștigăm și să menținem încrederea oamenilor, fiind o firmă crescută de la zero, fără un nume mare în spate. Am trecut testul timpului, ne-am demonstrat profesionalismul, iar drept dovadă ne bucurăm de clienți fideli, care ne sunt alături chiar și de peste 20 de ani. Pe de altă parte, suntem mândri că în cele trei decenii de activitate am pus și noi câteva cărămizi la dezvoltarea economică și socială a României, ceea ce avem în plan să facem în continuare”, a declarat Ali Madadi, Președintele Rădăcini Grup.

Divizia auto deține în continuare cea mai mare pondere din cifra de afaceri a grupului, cca. 76%, fiind urmată de imobiliare, cu cca. 20%, respectiv 4% echipamente și utilaje industriale.

Citește și: Începe seria evenimentelor #CPIRegional2021 cu noi destinații pe harta României. Află când ajunge Caravana în orașul tău

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])