#CPINational2018 – Generația Z, viitorii clienți. Află mai multe despre modul în care intracționează ei cu domeniul imobiliar dintr-un workshop susținut de Silvia Dana Bogdan la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Silvia Dana Bogdan, antreprenor, Learning Architect și Consultant Disruptive Thinking și Head of Corporate Engagement al organizației Școala de Valori, va susține un workshop interactiv în cadrul celui mai mare eveniment dedicat comunității locale din real estate – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Silvia Dana Bogdan este un consultat experimentat, cu peste 25 de ani de experiență de lucru, care a proiectat ateliere interactive, programe de învățare de înaltă calitate și inițiative de schimbare personală și organizațională.

Aceasta va susține în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare un workshop interactiv pe tema „REinventează-te ca profesionist. Rescrie-ți propria poveste și descoperă ce-i motivează pe clienții din noua generație„.

Participații la acest workshopo vor fi ajutați de trainer să își identifice propriul sistem de valori, lucru care îi va putea ghida în reducerea conflictului pronunțat dintre generații. Acesta este un aspect esențial pentru un agent imobiliar în raportarea eficientă la clienți săi care fac parte din diferite generații.

Astfel, participanții vor înțelege mai bine universul următoarei generații de clienți, Generația Z, dar și care sunt obiceiurile și trăsăturile membrilor acesteia. Pe scurt, ei vor afla mai multe despre modul în care persoanele din Generația Z relaționează cu domeniul imobiliar, despre felul în care deciziile acestora legate de cumpărarea sau de închirierea de locuințe sunt influențate de societatea digitală, dar și care sunt tipurile de locuințe pe care cei din Generația Z le preferă și cum imersiunea lor în lumea digitală îi determină să își dorească să facă achiziții sau să obțină servicii online.

Workshop-ul interactiv „REinventează-te ca profesionist. Rescrie-ți propria poveste și descoperă ce-i motivează pe clienții din noua generație” va fi organizat pe data de 23 martie, între orele 16:00-17:30. În cadrul acestuia sunt disponibile 35 de locuri. Înscrierile se pot face AICI.

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie), care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment pot fi consultate AICI.

Citește și: A ajutat la dezvoltarea a zeci de afaceri și are 15 ani de experiență în antreprenoriat. Cristian Onețiu participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Află care este secretul unui profesionist în vânzări de la fondatorul Accelera și participă la trainingul susținut de el în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, printre speakerii care vor participa la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2018

Citește și: Participă la workshop-ul susținut de Călin Iepure, CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România, pentru a afla cum ai succes real în business și în viață

Citește și: Președintele ANEVAR, Dana Ababei, speaker în cadrul evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Care sunt cele mai mari provocări de pe piața de evaluare?

Citește și: Dorel Niță, coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])