Light Dark

Cel mai mare eveniment dedicat comunității locale din real estate, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, a ajuns la cea de-a treia ediție națională.

Evenimentul se va desfășura în perioada 22-23 martie în București, agenda cuprinzând anul acesta o zi de conferință, dar și workshop-uri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare, care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare.

În prima zi a ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare va fi organizată o conferință cu tema “RE-defineşte-te, Real Estate!” în cadrul căreia participanții vor avea posibilitatea de a face networking, de a-și cunoaște mai bine colegii de breaslă și de a se informa cu privire la situația actuală a pieței imobiliare de la numeroși specialiști, antreprenori și liderilor de opinie ai economiei locale.

Vei fi cu siguranță inspirat de poveștile de business și de experiența personală în real estate a unor invitați precum Iulian Niculae (APAIR), Paul Maluczan (Blitz Imobiliare), Adrian Ciorîță (Ciorăță Property and Investment Group) sau Ramona Cuc (RE/MAX) și vei afla mai multe despre potențialul și provocările pieței imobiliare în 2018 de la invitați precum Anca Bidian (CEO Kiwi Finance), Simona Chirică (Partener Schoenherr), Andreea Comșa (CEO Premier Estate Development), Răzvan Cuc (CEO RE/MAX România), Laurențiu Lazăr (CEO Colliers), Geo Mărgescu (CEO Forte Partners) și Ovidiu Șandor (CEO Mulberry Development), dintr-un panel de discuții moderat de jurnalistul Moise Guran.

În plus, participanții vor găsi alături de Bogdan Comănescu, fondatorul Accelera Business Strategy, o cale de a re-desena modelul actual de business din imobiliare.

Pe 23 martie, în a doua zi a evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, va fi organizată conferința Analize Imobiliare, realizată în parteneriat cu ANEVAR, dar și trei workshop-uri interactive și Gala Profesioniștilor în Imobiliare.

Pariticipanții vor afla mai multe despre provocările pieței rezidențiale și evaluării de proprietăți din România de la invitați precum Andrei Rădulescu (Senior Economist Banca Transilvania), Dana Ababei (Președinte ANEVAR) și Lauranțiu Stan (Partner FairValue Consulting și Vicepreședinte ANEVAR în perioada 2016-2017).

Aceștia vor avea, totodată, oportunitatea de a analiza perspectivele pieței rezidențiale din România și impactul asupra dezvoltării economice pe baza discuțiilor pe acest subiect la care vor lua parte Viorel Mohorea (Project Manager New Homes Division Coldwell-Banker), Mihai Pătrulescu (Senior Associate Colliers International), Ion Anghel (Prof. dr. ec. ASE București și Președinte ANEVAR în periaoda 2006-2007), Bogdan Cernescu (Managing Director Țiriac Imobiliare), Dorel Niță (Coordonator Analize Imobiliare) și Daniel Manațe (Președinte ANEVAR în perioada 2016-2017).

Workshop-urile “Succes R-E-A-L în viață și business. Conturează-ți propria definiție a succesului“, “REdefinește-te pragmatic. Cum să dezvolți o gândire orientată spre soluții” și “REinventează-te ca profesionist. Rescrie-ți propria poveste și descoperă ce-i motivează pe clienții din noua generație” vor fi organizate de Călin Iepure, Florin Ghindă și Silvia Dana Bogdan tot pe data de 23 martie.

Evenimentul se va încheia cu Gala Profesioniștilor în Imobiliare, în cadrul căreia vor fi acordate premii reprezentanților agențiilor imobiliare și dezvoltatorilor cu rezultate deosebite pe parcursul anului trecut.