Light Dark

Andrei Rusu, Președintele ales al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) și managerul Vission House, participă în calitate de speaker la CPI Constanța 2019.

andrei rusu presedinte ales apair

APAIR susține sistemul de lucru de reprezentare exclusivă și este partenerul local al National Association of Realtors (NAR), cea mai mare asociație de profil din Statele Unite, la care au aderat peste 1 milion de agenți imobiliari.

Organizația din care face parte Andrei Rusu a împlinit anul acesta 10 ani pe activitate și a ajuns să includă peste 160 de membri la nivel național.

Președintele ales al APAIR va participa la discuțiile din panelul dedicat liderilor locali din real estate din cadrul evenimentului CPI Constanța 2019 alături de Cosmin Began (Grup Proprietăți Perfecte), Răzvan Ionescu (Impact Developer&Contractor), Robert Gargăianu și Dorel Niță (Analize Imobiliare). Dezbaterea va fi moderată de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu.

Întâlnirea profesioniștilor în imobiliare va fi organizată, pe 18 septembrie, la Hotelul Iaki, începând cu ora 08:00. Așa cum v-am obișnuit, pregătim module cu informații de real interes atât pentru agenții imobiliari din județul Constanța, cât și pentru dezvoltatorii care au sau intenționează să facă, în viitor, investiții pe plan local. Mai mult, evenimentul le oferă participanților o importantă oportunitate de a face networking cu alți specialiști din breaslă. Mai multe detalii despre agenda evenimentului pot fi găsite pe site-ul aferent seriei CPI Regional 2019.

CPI Constanța 2019 va fi a patra oprire pe traseul caravanei CPI, după cele din BrașovSibiu și Timișoara care au reunit circa 350 de profesioniști în imobiliare. Cele mai imporante declarații făcute de speakerii invitați să ia parte la aceste întâlniri pot fi găsite AICI.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPITimișoara2019: Trei elemente care și-au pus amprenta pe evoluția pieței imobiliare

Agenda dezvoltatorului imobiliar la #CPIRegional2019. Află ce ți-am pregătit și rezervă-ți locul la întâlnirea profesioniștilor în real estate

#CPIBrașov2019: 120 de agenți și dezvoltatori au dezbătut situația pieței imobiliare la Brașov. Află când ajunge caravana CPI în orașul tău!