Light Dark

Ca dezvoltator știi exact cât de important este marketingul potrivit pentru proiectele tale. Te confrunți probabil cu unele probleme la acest capitol, precum un control scăzut asupra vânzărilor obținute din campanii plătite pentru expunere nu pentru rezultate, colaborarea cu furnizori multipli ce poate îngreuna monitorizarea performanțelor acestora sau pur și simplu ai un buget limitat de marketing și consideri că nu poți să ajungi la toți clienții interesați de proiectul tău. Ce este de făcut?

Te invităm să afli soluția propusă de noi la workshop-ul “Performance Marketing pentru dezvoltatori” organizat în cadrul evenimentului CPI și prezentat pentru prima dată la ediția din Timișoara, pe 20 septembrie, susținut de Sebastian Ungureanu, Product Manager Developers Imobiliare.ro.

Prin noul nostru concept – Digital Marketing Agency – ne propunem să te ajutăm să crești vânzările și să atragi clienți noi prin marketing bazat doar pe rezultate.

Conceptul are la bază alcătuirea unui media plan personalizat pentru fiecare proiect în parte ce urmează o serie de pași bine definiți:

  1. generarea de leaduri și awareness
  2. generarea de leaduri prin promovare online pe diverse canale, inclusiv social media
  3. branding – imagine vizuală online
  4. monitorizarea leadurilor
  5. evaluarea rezultatelor.

“Participarea la acest workshop este o oportunitate excelentă pentru dezvoltatorii care sunt interesați de obținerea celor mai bune rezultate din campaniile online. Aici vor învăța cum pot crește numărul vânzărilor pentru proiectele lor folosind același buget de marketing”, a declarat Sebastian Ungureanu, Product Manager Developers Imobiliare.ro.

Află mai multe detalii la workshopul organizat între orele 12:30-13:30, pe Str. Divizia 9 Cavalerie, nr 64. Înscrierile pot fi făcute AICI.

Accelerează-ți creșterea în imobiliare și analizează împreună cu experții noștri soluții reale de transformare a pieței de real estate în cadrul CPI Timișoara.

#CPI Timișoara 2018: Cum vede dezvoltatorul primului proiect rezidențial din România certificat BREEAM Excellent piața imobiliară în 2018

#CPI Timișoara 2018. Vlad Vela: „Odată cu creșterea prețurilor, cred că se va pune accentul mai mult și pe calitate”

#CPI Timișoara 2018. Eugen Encuțescu: Anul acesta a adus o creștere sănătoasă și temperată a prețurilor în imobiliare

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus