Light Dark

Anul 2018 a fost unul efervescent, dinamic și a adus noi provocări, susține Vlad Vela, general manager al Vox Property Group, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din capitala Banatului, care va participa în calitate de speaker la evenimentul CPI Timișoara.

“Anul 2018 a fost așa cum am anticipat, efervescent, dinamic și a adus provocări noi. Piața din Timișoara a crescut și este în continuă creștere, atât din punct de vedere al proiectelor, al cererii de locuințe noi, cât și din punct de vedere al prețului”, ne-a declarat Vela.

Acesta ne-a mai explicat și că principala provocare cu care s-a confruntat a fost cea de a veni cu un proiect unic, lucru care s-a concretizat prin Vox Vertical Village, primul proiect rezidențial din România atestat cu un certificat BREEAM Excellent, o certificare ce va acoperi atât aspectul verde, cât și calitatea materialelor folosite.

“Provocarea a fost pentru noi să venim cu un proiect unic, deosebit, așa cum este Vox Vertical Village, care nu doar să fie comparativ cu prețul pieței, ci să aducă un plus mare de calitate și un concept total nou în piața din Timișoara și din România”, a spus general managerul Vox Property Group.

vox vertical village

Vox Vertical Village va cuprinde 120 de locuințe (apartamente cu 2, 3 camere și de tip penthouse) și 138 de locuri de parcare, alături de diverse facilități pentru rezidenți, de la piscină, la cinematograf privat și sală de sport. Lucrările urmează să fie finalizate spre finalul anul viitor.

Vlad Vela va participa în cadrul CPI Timișoara la panelul “Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?” alături de alți reprezentanți ai pieței locale, precum Eugen Encuțescu (Eugene Estate), Andreea Parti (RE/MAX Choice) și Sorin Drăghici (Albedra).

Discuțiile din panel se vor baza pe date statistice oferite de BCR și de Analizeimobiliare.ro. Poți afla agenda completă a evenimentului CPI Timișoara și te poți înscrie pentru participare AICI.

Află cum atragi clienți noi prin performance marketing participând la workshop-ul dedicat dezvoltatorilor din cadrul CPI. Accelerează-ți creșterea în imobiliare!

#CPI Timișoara 2018. Vlad Vela: „Odată cu creșterea prețurilor, cred că se va pune accentul mai mult și pe calitate”

#CPI Timișoara 2018. Eugen Encuțescu: Anul acesta a adus o creștere sănătoasă și temperată a prețurilor în imobiliare

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus