Light Dark

IMMOFINANZ Group anunță numirea Alinei Necula în poziția de Head of Marketing pentru întreaga activitate de marketing a companiei în România.

Alina Necula (1)Alina Necula s-a ocupat anterior exclusiv de departamentul de Marketing și Vânzări al Adama Group, dezvoltatorul de ansambluri rezidențiale deținut integral de IMMOFINANZ Group.

”Responsabilitățile Alinei Necula ca Head of Marketing &Sales în cadrul Adama Group vor rămâne neschimbate. Făcând parte din echipa Adama de peste șapte ani și preluând în februarie 2013 coordonarea departamentului de Marketing & Vânzări, Alina Necula are o contribuție importantă în dezvoltarea companiei pe o piață emergentă. Orientată permanent spre dezvoltare profesională și evoluția companiei, Alina Necula a gestionat operațiunile de marketing și vânzări ale companiei atât în perioada de boom, cât și în timpul crizei”, spun reprezentanții companiei. ”Scopul numirii și al acestei structuri descentralizate este atât de a optimiza activitatea de marketing prin intermediul expertizei locale, cât și de a asigura sinergiile și eficiența la nivel de grup.”

Alina Necula are o experiență de peste zece ani în marketing și vânzări în diverse posturi, având ca domeniu principal de interes domeniul imobiliar. IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari şi investitori din România, cu un portofoliu de 83 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 964,0 milioane de euro. România ocupă locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 13,9%, după Rusia, cu 25,2%, şi Austria, cu 19,0%. În noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achiziționat Adama, un dezvoltator imobiliar cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.