Light Dark

Premier Estate Management semnează cu Anchor Grup pentru servicii de consultanță și vânzări pentru ansamblul rezidențial Pallady Towers.

Andreea Comsa PremierPremier Estate Management, condusă de Andreea Comșa, CEO, a încheiat un parteneriat strategic cu Anchor Grup pentru servicii de consultanță a ansamblului rezidențial Pallady Towers și coordonarea activității de vânzări. Proiectul, situat pe Bulevardul Theodor Pallady în cartierul Titan, prevede construcția a două blocuri cu 200 de apartamente.

Premier Estate Management oferă servicii de consultanță în cadrul proiectului și va coordona activitățile de vânzare a celor aproximativ 200 de apartamente situate în cele două clădiri. Prima etapă a proiectului Pallady Towers, ce cuprinde 109 apartamente, a demarat în această toamnă și este prevăzută pentru finalizare în luna septembrie a anului viitor.

Proiectul Pallady Towers cuprinde garsoniere (suprafețe utile cuprinse între 35 și 45 de metri pătrați,  prețuri de la 38.100 euro + TVA, parcare supraterană inclusă), apartamente cu două camere (56-62 mp, de la 71.000 de euro + TVA, parcare subterană inclusă) și locuințe cu trei camere (81 mp, preț de 100.000 de euro + TVA). Facilitățile ansamblului includ suprafețe vitrate mari, acces securizat, pază permanentă, lifturi de ultimă generație.

Premier Estate Management este o companie de consultanță, activă pe piața imobiliară din România din 2008 și specializată în servicii de marketing și vânzări în regim de reprezentare exclusivă, facility management, respectiv evaluarea potențialului investițional. Cu peste 1224 de unități vândute, la o valoare de piață de aproximativ 121.7 de milioane de euro, Premier Estate Management este una din cele mai performante companii de consultanță imobiliară din România.