Light Dark

Dezvoltatorii ansamblului premium One Floreasca Lake, situat în nordul Capitalei, spun că două treimi din vânzările de până acum au fost intermediate de brokerii imobiliari.

One Floreasca Lake 3

Amplasat pe malul lacului Floreasca, proiectul rezidențial One Floreasca Lake are o suprafață de 15.000 de metri pătrați construiți și totalizează 66 de apartamente, dispuse în trei blocuri cu patru etaje. Primele două imobile, cu 42 de apartamente, au fost vândute până la finalizarea acestora în 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, urmează să fie livrat la jumătatea anului viitor.

” Aproximativ două treimi din cele 42 de apartamente cuprinse în primele două faze ale proiectului One Floreasca Lake au fost vândute prin intermediul brokerilor imobiliari”, a declarat, pentru CPI, Victor Căpitanu, partener One United Properties, dezvoltatorul ansamblului.

One United Properties nu lucrează în mod exclusiv cu o agenție, ci colaborează cu mai multe. Printre aceste companii, specializate în tranzacționarea de proprietăți rezidențiale amplasate în zona de nord a Bucureștiului, se numără Coldwell Banker, DTZ Echinox, Crosspoint, Smart Property și Herăstrău Imobiliare. ”Suntem deschiși în continuare la dezvoltarea relațiilor și cu alte agenții imobiliare specializate pe zona de nord a Capitalei”, precizează Victor Căpitanu.

One Floreasca Lake interior 1

One United Properties are și o echipă proprie de vânzări, care cuprinde în prezent două persoane. ”In ceea ce privește modalitățile de promovare, folosim rețeaua de socializare Facebook, pagina facebook.com/oneunitedproperties având deja aproximativ 8.500 de fani. Folosim, de asemenea, panourile amplasate la locațiile proiectelor, întrucât în cazul One United Properties locația este intotdeaua cheia dezvoltării și, în general, este foarte dezirabilă, iar în același timp proiectele sunt promovate prin intermediul brokerilor imobiliari și prin clienții One United Properties”, explică Victor Căpitanu.

Proiectul rezidențial One Floreasca Lake a fost nomizalizat în cadrul celei de-a 11-a ediții a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA), desfășurată pe 8 aprilie 2014, la Varșovia.

Competiția CEEQA este organizată de către CEE Insight Forum în parteneriat cu ziarul „Financial Times” și reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de real estate din Europa, la care participă anual peste 600 de companii, din peste 40 de țări.

One Floreasca Lake interior 2

One Floreasca Lake a fost nominalizat la categoria „Hotel, Leisure & Residential Development of the Year”. Pe lista finală au intrat 10 proiecte din Ungaria, Cehia, Polonia, Ucraina, Bulgaria și România. One Floreasca Lake este singurul proiect rezidențial din România care a ajuns pe lista finaliștilor în cadrul galei CEEQA 2014.

„Acestă nominalizare reprezintă atât o recunoaștere oficială a celor aproape opt ani de experiență ai fondatorilor One United Properties, cât și a calității proiectului One Floreasca Lake”, a declarat Mike Costache, partener în cadrul One United Properties.

În prezent, One United Properties mai are în dezvoltare proiectul rezidențial Madrigalului Residence, amplasat pe marginea lacului Băneasa. Cele 14 apartamente ale proiectului vor fi finalizate în toamna acestui an și totalizează 4.000 de metri pătrați construiți.