Ansamblu rezidențial nou, dezvoltat în Capitală păstrând fațada unui imobil inaugurat de Regina Elisabeta. „Folosim tehnologii și materiale din anii 1900”

Dezvoltatorul 3Z Residence vrea să investească suma de 10 milioane de euro într-un proiect rezidențial din București și să folosescă inclusiv materiale specifice anilor 1900 pentru a păstra fațada clădirii aflate inițial în locul propriului ansamblu.

carmen sylva royal class apartments

Ansamblul rezidențial, numit Carmen Sylva Royal Class Apartments, va cuprinde 66 de apartamente, inclusiv locuințe de tip duplex cu 2,3, și 4 camere și două penthouse-uri , fiecare cu piscină proprie.

În plus, locatarii se vor putea bucura de spații verzi în curtea interioară a ansamblului și de o piscină cu circuit închis, care va fi situată la ultimul etaj al construcției.

Carmen Sylva Royal Class Apartments va păstra fațada clădirii aflate inițial pe terenul pe care acest proiect se află, în prezent, în curs de dezvoltare. Este vorba despre un imobil inaugurat în anul 1906 de Regina Elisabeta a României, sub numele de „Elisabetheu”.

„Sunt încântat că suntem primii dezvoltatori români care au oportunitatea să construiască un astfel de ansamblu, unic îl consider eu, pentru că vorbim despre una dintre cele mai frumoase clădiri arhitecturale din București, printre puținele care își vor păstra în proporție de 100% fațada istorică”, a declarat Alexandru Zamfir, Director General al 3Z Residence.

„Reconsolidăm și păstrăm fațadele existente, iar pentru finisarea acestora folosim tehnologii și materiale din perioada construcției lor, adică din anii 1900”, a mai explicat Zamfir.

Se estimează că lucrările de construcții vor fi finalizate la sfârșitul anului viitor.

Compania 3Z Residence face parte din Grupul 3Z. În portofoliul acestora se află, până în prezent, patru proiecte rezidențiale situate în București, Piatra Neamț și Iași.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])