Light Dark

Blitz, compania imobiliară cu capital integral românesc, și-a extins rețeaua de agenții cu opt noi francize și birouri în șapte orașe ale României –  Alba Iulia, Pitești și Suceava, Ploiești, Târgu Mureș, Târgoviște și Brașov. În prezent compania cumulează un total de 25 de birouri și francize în 15 centre economice la nivel național. 

Harta agențiilor BLITZ

Noua creștere pe plan național a agenției imobiliare este explicată de reprezentanții Blitz prin modelul de franciză upgradat și adaptat la nevoile de creștere accelerată a francizelor. Astfel, Blitz pune la dispoziție un întreg ecosistem de servicii pe care francizații le pot accesa flexibil, oricând au nevoie, în funcție de viteza dorită de dezvoltare a business-ului.

“Principalul avantaj al francizei Blitz 2.0 este că le pune la dispoziție managerilor de francize tot ce au nevoie pentru dezvoltarea business-ului în mod flexibil, punctual, la necesitate: servicii de recrutare de agenți, programe de training pentru agenți, un mediu de lucru complet digitalizat,  CRM personalizat, servicii de Call Center și  HR, marketing și promovare, precum și consultanță financiar-bancară și juridică, garantând astfel un control mai bun al cheltuielilor și o claritate a ce s-a livrat și cu ce rezultat,” transmit reprezentanții companiei Blitz.

Noile birouri și francize din Alba Iulia, Pitești și Suceava, Ploiești, Târgu Mureș, Târgoviște și Brașov sunt conduse de manageri antreprenori cu experiență în vânzări și administrare de afaceri.

Biroul din Alba-Iulia este condus de Bogdan Moga. Acesta declară că modul de organizare Blitz și profesionalismul sunt principalele valori ale companiei sunt principalele argumente ce l-au determinat să deschidă o franciză în Alba-Iulia.  ”La Blitz am găsit oameni profesioniști, asta deoarece Blitz te învață tot ce trebuie să știi despre imobiliare și îți asigură un parcurs de succes în industrie. În plus, Blitz este o forță de vânzări și o echipă puternică pe plan național.

Biroul din Pitești este condus de antreprenorul Alexandru Sandu, care consider că ”Blitz aduce plus valoare pieței locale printr-o promovare eficientă și personalizată pe nevoile clientului și o targetare directă a potențialului cumpărător, care face diferența. Sub umbrela Blitz tranzacțiile se desfășoară mult mai rapid și la ”prețul corect” pentru toată lumea.”

Antreprenorul Marius Zugun conduce biroul Blitz din Suceava. Acesta susține că ”Lansarea biroului Blitz a setat un model de business de urmat în imobiliare, deoarece Blitz impune proceduri și reguli clare. Agenții Blitz Suceava tranzacționează doar în urma semnării unui contract de intermediere și oferă garanția rezultatului.”

Alina Tone conduce biroul din Târgoviște: ”Modul în care povestesc clienții despre tine este cea mai bună reclamă. Un serviciu bine făcut îți poate aduce automat clienți noi. Nu ai nevoie de reclame plătite, site-uri sau portaluri, ai nevoie doar de capital de încredere. Și câștigi acest capital prin etică și corectitudine, iar Blitz oferă exact acest lucru – legalitate și transparență întregului proces”.

În 2022 Blitz a reușit să se extindă și în orașele mici, după ce în 2021 s-a extins cu 8 birouri noi și 7 francize în marile orașe ale României, din afara Clujului – Timișoara, Brașov, Iași, Craiova, Constanța, Sibiu, Oradea și Arad.

Până în 2025, BLITZ intenționează să-și extindă prezența în 50 de orașe de pe teritoriul României, prin atragerea unui număr de 2.500 de colaboratori imobiliari. În prezent compania are peste 400 de blitzeri, printre care 350 de agenți imobiliari.

Ca rezultat financiar, în 2021, BLITZ și-a crescut cifra de vânzări pe întreaga rețea de birouri locale și francize de la 2,7 Mil. Euro, cât a fost în 2020, la  6,1 Mil. Euro. Iar în 2022, Blitz a egalat cifra de afaceri obținută pe parcursul anului 2021 până la finele lunii august.

BLITZ este o companie antreprenorială românească de real estate care mai bine de 12 ani  își îndeplinește misiunea de a face din nevoile locative ale oamenilor o prioritate, prin livrarea de servicii de consiliere imobiliară de cea mai înaltă calitate din poziția de lider de autoritate în piața imobiliară locală și în proces de extindere națională în toate zonele geografice ale României.

Citește și: Accesibilitatea locuințelor în țările europene. Câte salarii trebuie să economisească un român pentru achiziția unui apartament?

Citește și: Chiriile se pregătesc de scumpiri înainte de începutul anului universitar. Cele mai mari prețuri în Cluj-Napoca, cele mai mari scumpiri sunt așteptate în Timișoara