Ce suprafață va ocupa Bosch în ISHO Offices din Timișoara?

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului de birouri de nouă generație ISHO Offices, anunță un nou contract de închiriere pentru prima fază a clădirii, încheiat cu operatorul german de servicii Bosch. Contractul prevede una din cele mai mari suprafețe închiriate în ultimii ani în Timișoara.

ISHO OfficeMulberry Development a încheiat un contract de închiriere cu compania germană Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii, pentru relocarea centrului din Timișoara. Noul spațiu, care prevede o suprafață închiriabilă de 6.600 mp, va fi livrat în primăvara anului viitor, odată cu finalizarea primei etape a celui mai modern proiect de birouri din regiunea de vest a țării.

“Relocarea biroului nostru din Timișoara ne oferă ocazia de a oferi angajaților Bosch un mediu de lucru modern cu elemente inovatoare. De la început, ISHO s-a poziționat ca fiind cel mai inovativ proiect de birouri dezvoltat în zona de vest a țării. Din acest punct de vedere, ISHO Offices s-a diferențiat în procesul de selecție prin atractivitatea conceptului oferit și unicitatea sa în Timișoara, dată de locație, mixul de servicii, calitatea lucrărilor, posibilitățile viitoare de extindere, dar și istoricul dezvoltatorului”, subliniază Raluca Românu, Director General Bosch Service Solutions Timișoara.

O serie de firme deja prezente în Timișoara s-au arătat interesate să își relocheze sau să extindă activitatea în spațiile oferite de ISHO Offices. De asemenea, dezvoltatorul ISHO Offices poartă discuții avansate cu mai multe companii cu activitate în IT, engeneering și servicii care s-au arătat interesate de Timișoara. Acestea sunt atrase în mod deosebit de localizarea centrală și excelenta conexiune cu aeroportul și autostrada A1, flexibilitatea în ceea ce privește posibilitățile de expansiune, conceptul proiectului care include o gamă largă de servicii precum cafenele, wine-bar, restaurante, farmacie, bănci, centru medical, gym și piscină într-un cadru aerisit cu multe spații verzi, piațete și zone pietonale.

“Ne bucură faptul că vedem un interes crescut pentru proiectul nostru. Firmele, angajatii lor precum și cei care caută locuințe sunt încântați de conceptul modern, structurat, de toate facilitățile pe care le vor avea la dispoziție. La mai puțin de un an de la anunțarea ISHO Offices, conceptul nostru este validat în piață în mod constant, la fiecare discuție cu potențiale firme chiriașe. Estimăm că până în primăvara anului viitor, prima etapă va fi închiriată în cvasi-totalitate”, precizează Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.

ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafață închiriabilă de 15.500 mp din totalul de 55.000 mp pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari.