Componenta rezidențială a Timpuri Noi Square mai are de așteptat

Reprezentanții companiei Vastint au anunțat ieri demararea a două clădiri de birouri din proiectul Timpuri Noi Square.

TNS view 1Proiectul Timpuri Noi Square, dezvoltat de grupul Vastint, cuprinde, pe hârtie, 100.000 de metri pătrați de spații de birouri și 50.000 de metri pătrați de locuințe. Ieri, Antoniu Panait, directorul general vastint România, a anunțat, în cadrul unui eveniment organizat la șantier, începerea lucrărilor la două clădiri de birouri, în suprafață de circa 30.000 de metri pătrați, cu termen de finalizare 2017.

Componenta rezidențială a proiectului mai are de așteptat. ”Rezidențialul va fi dezvoltat într-o fază ulterioară. Nu am început proiectarea pentru această componentă, acum ne concentrăm pe partea de birouri”, spune Antoniu Panait. Zona Timpuri Noi, caracterizată de reprezentanții Vastint drept al cincilea pol urban important al Bucureștiului, după Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Universității și Piața Unirii, are toate ingredientele căutate astăzi de clienții potențiali pentru apartamente: facilități sociale precum unități de învățământ (școli, grădiniție,universitate), parcuri, unități medicale, acces rapid la metrou (stația Timpuri Noi) și la alte mijloace de transport în comun (tramvai, autobuze). Proiectul este edificat pe terenul fostei fabrici Timpuri Noi, achiziționat de Vastint în 2010.

Proiectul va cuprinde și o componentă comercială, în suprafață de 3.000 de metri pătrați, situată la parterul clădirilor de birouri. În plus, ansamblul va cuprinde și ale facilități, precum grădiniță sau coafor, precum și o zonă publică, deschisă atât locatarilor complexului, cât și locuitorilor din zonă.