Cristian Mercioniu, New Residence: ”Am ținut cont de aspectele urbanistice”

Reprezentanții British Romanian Investment Partnership spun că  Bucureștiul are nevoie să se dezvolte într-un regim urbanistic normal, cu o logică și o disciplină de bun gust.

New Residence Bucuresti1Compania British Romanian Investment Partnership, parte a fondului de investiții britanic ARDC (UK) Ltd a anunțat recent lansarea celui de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România, ansamblul New Residence București. Complexul dispune de 216 unități, formate din garsoniere și apartamente de două și trei camere, iar prima etapă a construcției va fi livrată în luna decembrie a acestui an.

“Când am decis să dezvoltăm proiecte rezidențiale în România, am ținut cont de aspectele urbanistice și ne-am preocupat ca ceea ce construim să se integreze perfect în arhitectura zonei și să ofere standarde de calitate optime, corespunzătoare locuințelor bine făcute. Noi nu negociem calitatea, ci prețul. Capitala are nevoie să se dezvolte într-un regim urbanistic normal, cu o logică și o disciplină de bun gust. De asemenea, am fost foarte atenți și la facilități, deoarece acum cumpărătorii nu mai sunt interesați doar de confortul din interiorul locuinței, ci și de alte aspecte care să le facă viața mai ușoară”, a declarat Cristian Mercioniu, General Manager New Residence.

Primul proiect rezidențial al fondului de investiții britanic ARDC (UK) Ltd în România a fost dezvoltat în orașul Măgurele și finalizat în anul 2015. În prezent complexul este vândut în proporție de 99% și cuprinde 188 de apartamente, 4 spații comerciale și 8 case de tip individual și duplex.

New Residence București este prevăzut cu facilități, precum spații comune protejate, lifturi, parc privat, club de socializare, locuri de parcare, 14 spații comerciale, cu destinația supermarket, sală de fitness, afterschool, farmacie și locuri de joacă pentru copii. În plus, în podul imobilului vor fi amenajate boxe pentru locatari, unde accesul se va face cu liftul, chiar dacă ansamblul are un regim redus de înălțime de numai P+2E+M.

Vânzările pentru apartamentele din cadrul complexului rezidențial New Residence au început în septembrie a.c, și încă din prima lună au fost rezervate peste 10% din locuințe. Până în prezent, majoritatea plăților s-au făcut din surse proprii sau cu credite ipotecare standard, un procent foarte mic dintre cumpărători venind prin programul Prima Casă.