Light Dark

Dezvoltatorul israelian Tagor anunță că prima fază a proiectului Adora Park din Arad este ”aproape de finalizare” și că vânzările încep de luna aceasta.

Adora Park Arad web photoPrima fază a Adora Park este un bloc de locuinţe de 11 etaje, cu 107 apartamente cu una, două ți trei camere, complet finisate.

Tagor construiește un parc privat, cu o suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi, ce va fi amenajat în mijlocul complexului Adora Park. În acest parc, precum şi în cele câteva alte zone verzi ce vor fi amenajate în Adora Park, vor fi amplasate locuri de joacă pentru copii, piste de biciclete şi facilități sportive pentru locuitorii Adora Park, multiple zone de recreere.

Suprafaţa apartamentelor este de la 53 până la 107 de metri pătrați, incluzand şi o extra-cameră. Potrivit dezvoltatorului, conceptul de extra-cameră se bazează pe eficientizarea maximă a compartimentării interioare astfel încât proprietarul/locatarul să poată beneficia de mai mult spațiu pe care să îl poată folosi.

Tagor - Ofer Lieberson”Fie că va fi o cameră pentru hooby-uri, un mic birou, o camera de joacă pentru copii, un dormitor sau orice altceva, mini-camera este o inovaţie creată prin compartimentarea inteligentă a spaţiului din apartamente. Aduce valoare suplimentară investiţiei în locuinţă”, declară Ofer Lieberson, proprietarul companiei Tagor, dezvoltatorul Adora Park Arad.

Conceptul de „extra cameră” se referă la existenţa unei camere suplimentare, prin compartimentarea spaţiului de locuit, în toate garsonierele si apartamentele cu două camere, ce poate fi folosită în diverse scopuri. ”Practic, prin această compartimentare, garsoniera devine un mic apartament cu două camere, în timp ce un apartament cu două camere devine un apartament mai mic cu 3 camere”, spun reprezentanții dezvoltatorului.

De asemenea, la parterul primului bloc dat în folosinţă vor fi disponibili aproximativ 1.300 de metri pătraţi de spaţii comerciale pentru servicii şi magazine de proximitate.

Planurile dezvoltatorului prevăd ca proiectul Adora Park să cuprindă 12 blocuri şi peste 4.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale, la finalizare.

Valoarea investiţiei în această primă fază este de 5,5 milioane de euro. Proiectul este finanţat de Volksbank Romania, ”pe baza reputaţiei companiei Tagor şi a solidităţii financiare a partenerului său în România, Patron Capital, un fond britanic de investiţii imobiliare cu active de ordinul miliardelor de dolari”, potrivit reprezentanților dezvoltatorului. Valoarea totală a investiţiei în Adora Park va fi, la finalizare, de peste 83 de milioane de euro.