Fostul președinte LPF investește, alături de fiul său, într-un proiect de lux în Capitală. Valoarea sa va depăși 14 milioane de euro

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, alături de fiul său Bogdan Dragomir, dezvoltă un proiect imobiliar de lux în Capitală.

Dezvoltarea proiectului numit Herăstrău Parkview se realizează prin intermediul Crystal Investment, companie care a făcut, până acum, investiții în cinci proiecte cu peste 400 de unități.

„Tatăl meu a fost mereu atras de zona imobiliară și mi-a transmis și mie acest spirit. În trecut am dezvoltat și alte proiecte în București, spre exemplu în Cotroceni, Aviației și în Pipera. Acest nou proiect, Herăstrău Parkview, este însă vârful nostru de lance. Ca finisaje și dotări suntem peste tot ce este în zonă”, a declarat Bogdan Dragomir, directorul Crystal Investment.

Herăstrău Parkview va fi poziționat pe strada Horia Măcelariu, din apropierea Parcului Regele Mihai I (n.r. fost Herăstrău), iar valoarea sa la finalizare este estimată la 14 milioane de euro+TVA.

Ansamblul va cuprinde 72 de apartamente, spații comerciale și 94 de locuri de parcare. Lucrările au fost demarate deja, ajungându-se cu structura până la etajul 4 din 7. Proiectul va fi construit într-o singură fază și se estimează că lucrările vor fi finalizate la sfârșitul acestui an.

Vânzările au fost demarate în luna decembrie a anului trecut și sunt realizate exclusiv prin Heritage Properties, divizia premium a companiei de consultanță imobiliară The Concept. Până acum, s-au vândut 10 dintre cele 72 de unități disponibile.

Crystal Investment caută, la ora actuală, și alte terenuri pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare, după cum a declarat chiar directorul companiei. „Ne uităm constant după terenuri într-o zonă de investiții între 10 și 20 de milioane de euro”, a spus Dragomir.

Citește și: 390 de profesioniști în imobiliare din România și din străinătate sunt așteptați la TNI

Citește și: #CPINațional2020 – Reglementarea pieței imobiliare, o prioritate? Cele mai puternice voci din real estate-ul românesc dezbat acest subiect la CPI

Citește și: Indicele Imobiliare.ro: Apartamentele s-au apreciat la nivel național, dar s-au ieftinit în patru centre regionale. Scăderi au avut loc doar pe segmentul nou

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])