Imobiliare.ro dezvoltă în premieră o secțiune dedicată de proprietăți internaționale pentru investitorii români. Cum arată și cât costă cea mai ieftină și cea mai scumpă proprietate din Dubai?

Imobiliare.ro este prima platformă din România care dezvoltă o secțiune de proprietăți internaționale în urma cererii clienților. Secțiunea demarează cu un portofoliu de proprietăți din Dubai, urmând ca pe viitor să se extindă la proprietăți din țări cu potențial investițional precum Grecia, Italia, Spania sau Cipru.

“În ultimele luni am primit solicitări pentru a dezvolta o secțiune de promovare a proprietăților internaționale cu un potențial investițional ridicat atât dinspre agenții cât și din partea utilizatorilor Imobiliare.ro. Continuăm așadar strategia de diversificare a portofoliului Imobiliare.ro începută prin analize și studii de piață, urmată de platforma de credite imobiliare și această nouă secțiune de investiții.  Astăzi, utilizatorii pot alege din peste 100 de proprietăți, atât apartamente, cât și de case, situate în câteva proiecte de referință din Dubai. Surprinzător prețurile în Dubai nu sunt foarte mari comparativ cu proprietăți comparabile în România. În primele zile, secțiunea a înregistrat peste 10.000 de vizualizări fără nicio promovare din partea noastră, ceea ce arată un interes potențial”, subliniază Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

În topul celor mai accesibile oferte se numără și un apartament cu o cameră amplasat în Zada by Damac. Acesta ajunge la o valoare de 126.000€, având o suprafață utilă de 45 mp.

Pe lângă acesta, în categoria vilelor, cea mai ieftină ofertă se poate găsi la prețul de 380.000 €. Proprietatea se va afla în Damac Lagoons – Malta și are o suprafață utilă de 205 mp, finalizarea acesteia fiind estimată în anul 2025.

În categoria apartamentelor, cea mai scumpă proprietate (aflată în Complexul Dorchester Collection) cu 3 camere se află în centrul Dubaiului. Aceasta costă 8.200.000€.

În ceea ce privește vilele, cea mai scumpă proprietate de acest tip are o valoare de peste 5.000.000 €, având o suprafață utilă de peste 460 mp.

“Ne bucurăm să anunțăm parteneriatul ImobiliareDubai.ro și Imobiliare.ro ca fiind o oportunitate unică de a facilita accesul utilizatorilor și de a diversifica opțiunile disponibile în platformă, prin oferta de proprietăți internaționale. Credem că prin acest parteneriat vom contribui la dezvoltarea pieței imobiliare autohtone cu o politică de investiții transparentă, cu criterii și mecanisme de evaluare clare a proiectelor, dar și cu echipe dedicate, profesioniste, alocate acestei colaborări, ce ne ajută să inovăm permanent în domeniul Real Estate și să asigurăm un impact pozitiv pe termen lung asupra comunităţii investitorilor în proiecte imobiliare în Dubai.”, declară Mircea Brânzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro.

Noua funcționalitate a fost implementată ca urmare a creșterii interesului utilizatorilor care doresc să achiziționeze o proprietate internațională în scop investițional sau chiar pentru relocare.  Iată doar câteva dintre avantajele investirii într-o proprietate din Dubai:

  • Rentabilitatea investiției de până la 15% pe an
  • O opțiune de acoperire împotriva inflației
  • Taxe zero pe proprietăți, chirii și pe venituri
  • Piața imobiliară este sigură, matură și stabilă
  • Economia din Dubai este una dintre cele mai puternice din lume
  • O locație accesibilă din perspectiva prețurilor pe metru pătrat

Proprietățile vor fi actualizate constant, pentru a fi în permanentă comunicare cu utilizatorii Imobiliare.ro, oferindu-le posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi informații despre cele mai profitabile investiții în Dubai și consiliere personalizată.

Despre Imobiliare.ro

Lansat în ianuarie 2000, Imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depășit de curând pragul de 1.900.000 de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])