Începe a treia fază din proiectul Atria Urban Resort

Cea de-a treia fază a proiectului Atria Urban Resort, din vestul Bucureștiului, va avea 350 de apartamente, care vor fi finalizate spre sfârșitul anului viitor.

Foto Atria Urban Resort, faza I

În cea de-a treia fază, noile blocuri vor avea un sistem propriu de panouri solare pentru prepararea apei calde menajere. Totodată, în fiecare apartament vor fi montate, în living, recuperatoare de caldură HRV.

Investiția este mai mare decât estimările anterioare și se ridică la suma de 40 de milioane de euro, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții dezvoltatorului site-ului economica.ro. Citați de aceeași sursă, reprezentanții proiecului susțin că „Diferența față de estimări anterioare vine din scumpirea materialelor și a manoperei, dar și din introducerea facilităților legate de sustenabilitate și reducerea amprentei de carbon.”

Proiectul Atria Urban Resort dezvoltat pe Șoseaua Chitilei, în vecinătatea Lacului Străulești, se întinde pe nouă hectare și a fost conceput în patru faze de construcție, cu 1.400 de apartamente în total și o valoare totală de 120 milioane de euro.

Citește și: 50% din apartamentele ansamblului Quartz Residence, din estul Capitalei, au fost (pre)contractate – cu 9 luni înainte de livrare

Citește și: Investitorii au tranzacționat acțiuni ONE în valoare totală de 362 milioane de lei în primul an de la listarea One United Properties la BVB

Citește și: Aproape 53.000 de imobile vândute, luna trecută, în România. Numărul tranzacțiilor în scădere cu 22% față de luna mai

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])