Light Dark

Salonul Imobiliar București, unul dintre cele mai importante târguri de profil, a ajuns la cea de-a patra ediție. Evenimentul va fi organizat, în perioada 2-4 martie, la Palatul Parlamentului.

Foto: Dan Puiu
Foto: Salonul Imobiliar București (Dan Puiu)

Salonul Imobiliar București, singurul târg de profil care reunește atât cele mai importante proiecte rezidențiale noi, cât și ofertele din piața apartamentelor vechi, a ajuns la a patra ediție.

Forumul Imobiliar va da startul evenimentului, acesta urmând să fie organizat alături de Alessandra Stoicescu și Intact Media Group, în Sala Drepturilor Omului. În cadrul acestuia se vor reuni miniștri de resort, reprezentanți ai Primăriei Municipiului București, ai asociațiilor de profil și ai expozanților. Forumul Imobiliar va oferi astfel posibilitatea profesioniștilor din domeniul imobiliar să se întâlnească față în față cu reprezentanții autorităților.

Peste 100 de ansambluri rezidențiale noi vor fi prezentate în cadrul ediției de primăvară a Salonului Imobiliar București. O zonă specială va fi amenajată exclusiv pentru agențiile imobiliare care au în portofoliu apartamente în blocuri vechi, construite înainte de anul 2000.

Printre brandurile expozante se numără Coldwell Banker, Impact (Greenfield&Luxuria Domenii), Sud Rezidențial, Hercesa, Onix, La Gloire, Belize Development, The Concept Group, The Skills, Premier Estate, In City, Nusco, Cartierul Solar, Top Home, Ambasad’Or Home și Militari Residence.

Clienții Imobiliare.ro, partener media principal al evenimentului, vor putea închiria un stand în cadrul Salonului Imobiliar București pentru 119 euro/mp, față de oferta standard de 169 de euro/mp. Pentru mai multe detalii legate de standurile disponibile, contactați AICI echipa Salonului Imobiliar București.

Accesul vizitatorilor se va face din Piața Constituției, la intersecția dintre Bulevardul Libertății și Bulevardul Națiunilor Unite, vineri (2 martie) între orele 12:00-19:00, sâmbătă (3 martie) între orele 10:00-19:00 și duminică (4 martie) între orele 10:00-18:00.

La ediția anterioară a acestui eveniment au participat peste 9.000 de persoane aflate în căutarea unei locuințe noi sau a unui spațiu locativ mai mare.